News

Komentari 389

Drama zbog parkinga: Preorao je zemlju da auti ne mogu van

Drama zbog parkinga: Preorao je zemlju da auti ne mogu van

Idu na Hrelić na sajam: Vozači svake nedjelje parkiraju na njivi P. Bedekovića koji tamo sadi kukuruz. Jučer je poludio i izorao zemlju te tako 'blokirao' 50-ak auta

Pavao Bedeković svake nedjelje upozorava vozače, koji pristižu na Hrelić, zagrebački sajam rabljene robe, da svoje automobile ne ostavljaju na njegovoj oranici. No oni se redovito na to oglušuju i desetke automobila ostavljaju na površini gdje Pavao sadi kukuruz .

U nedjelju mu je prisjelo kad je 50-tak automobila ugledao na svom vlasništvu, pa je ljutito sjeo u traktor i izorao sve što je mogao . Spriječio je tako ljude da bezbrižno sjednu u automobile i odvezu se s Jakuševca.

POGLEDAJTE VIDEO: Vozačima je vratio zasjedom na njivi

Ogorčeni su vozači pozvali policiju ugledavši što je Pavao učinio , no ništa time nisu postigli jer je on izorao svoju zemlju s kojom može raditi što hoće. Dvojica su policajca ipak stigla na njihov poziv, no mogli su samo sjesti u automobile gospođa koje sa zemlje same nisu mogle isparkirati svoje automobile i pomoći im da što prije odu svojim kućama.

Pomogao im je i sam Pavao koji je traktorom žurno izravnavao izorane brazde kako bi ljudi mogli lakše izaći na cestu.

- Nije oštetio niti jedan automobil. Mnogi govore da bi porazbijali stakla na automobilima ili ih izgrebali da se netko parkira na njihovoj zemlji. No Pavao je vozače upozorio na sebi svojstven način - rekli su njegovi poznanici i dodali kako se nadaju da je ovim činom vozačima jasno dao do znanja što misli o njihovom parkiraju na svojoj zemlji .

VIDEO: Snimio Davor Puklavec/Pixsell

- Valjda su ga ozbiljno shvatili - rekli su svjedoci okršaja na Jakuševcu. Hoće li vozači ozbiljno shvatiti upozorenje ili će se opet parkirati na Pavlovu zemlju, vidjet ćemo već iduće nedjelje.

Najčitaniji članci