Obavijesti

News

Komentari 157

Dramatična poruka Riječanke: 'Nestao je moj muž, pomozite!'

Dramatična poruka Riječanke: 'Nestao je moj muž,  pomozite!'
1

Molim sve koji ste ga vidjeli, njega ili njegov auto, da javite meni ili najbližoj policijskoj stanici. On je otac djeteta s poteškoćama, nas dvije smo same i u izuzetno teškoj situaciji, piše Živana Knežević

VIDEO

Živana Knežević iz Rijeke je u petak ujutro na Facebooku objavila dramatičan apel u kojem poziva na pronalazak supruga. Objava se masovno počela dijeliti, u svega nekoliko sati podijeljena je više od 2300 puta, a Živana moli sve za pomoć. 

- Nestao je moj muž. Od jučer ujutro gubi mu se svaki trag. Zove se Sergej Škorić, ima 42 godine, visok je 183 cm, srednje je tjelesne građe, ima smeđe oči, smeđu kosu, malo prosijedu sa strane, bio je obučen u bijelu košulju na okomite plave pruge, crni sako, tamnoplave traperice i crne cipele. Imao je još sa sobom crnu jaknu. Posljednja policiji poznata lokacija su Porozine, tamo mu je lociran signal mobitela. Upravljao je vozilom marke Peugeot 307, tamnoplave boje, registracija RI901UI. Molim sve koji ste ga vidjeli, njega ili njegov auto, da javite meni ili najbližoj policijskoj stanici. On je otac djeteta s poteškoćama, nas dvije smo same i u izuzetno teškoj situaciji. Nemojte mi, molim vas, slati poruke osim ako imate neku informaciju, jer nisam u stanju odgovarati. Molim vas podijelite ovu obavijest na svom profilu i mislite na nas, teško nam je užasno - objavila je Živana Knežević.

Na stranici nestali.hr također je objavljen nestanak Sergeja Škorića. 

U slučaju da posjedujete informacije o Sergeju Škoriću molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 157
VIDEO

Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'
HOROR U VRAPČU

Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'

Nesretnu ženu napao je u subotu u jutarnjim satima u domu na zapadu Zagreba. Uhićen je, a o motivima policija zasad ne želi spekulirati

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.
Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...