News

Komentari 75

Dramatična snimka iz Zadra: Na sredini zebre vidio je jureći auto

Dramatična snimka iz Zadra: Na sredini zebre vidio je jureći auto

U zadnja dva tjedna imali smo tri naleta automobila na pješake koji su bili na zebri, od toga su dva slučaja bila sa smrtnim posljedicama. Srećom, ovaj čovjek iz Zadra izvukao se bez ogrebotine

Čovjek s psom zakoračio je na zebru nakon što ga je automobil s lijeve strane pustio. No kad je došao do sredine pješačkog prijelaza, s desne strane je naišao drugi autom koji uopće nije kočio. Da čovjek nije ubrzao, auto bi ga sigurno pokupio!

Pogledajte video: Jedva izbjegao auto na zebri

Svatko otišao na svoju stranu

Video je objavila Facebook stranica Prometne zgode i nezgode. 

Na snimci se vidi kako čovjek primijećuje jureći automobil i u zadnji čas se spašava da ga ovaj ne udari. Auto se na kraju zaustavio nakon zebre, a pješak je prišao vozaču i nešto mu je pričao kroz prozor. Nakon nekoliko sekundi svatko je otišao svojim putem.

Malo je nedostajalo da ti putevi budu bolnica i policija ili, ne daj Bože, mrtvačnica. 

Nažalost, u zadnja dva tjedna imali smo tri naleta automobila na pješake koji su bili na zebri, od toga su dva slučaja bila sa smrtnim posljedicama. U Rovinju je čovjek naletio na pješaka i usmrtio ga je. 

U Osijeku je vozačica naletjela na dijete koje je bilo na zebri, teško je ozlijeđeno. U Varaždinu je kombijem udario stariju ženu na pješačkom prijelazu. Žena je umrla u bolnici.
 

Najčitaniji članci