Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
192 komentara

Drekavac napada: Bosanci u panici, djeca im ne idu u školu

Stanovnike Drvara noćima plaši neobično biće i ubija im pse. Situacija je ozbiljna. Mještani vjeruju da je riječ o mitološkoj zvijeri Drekavcu. Boje se za svoju djecu

24sata
Foto: 24sata
192 komentara

Jezivim kricima, mješavinom dječjeg plača i zavijanja vukova, nepoznato biće ovih dana plaši stanovnike malog sela Drvar na području istoimene općine u BiH. Mještani vjeruju da je riječ o drekavcu, mitološkoj zvijeri.

Brojni Drvarčani potvrdili su priču i rekli kako su u strahu za svoju djecu koja više ne smiju u školu. Mještanin Jovan Trninić rekao je Nezavisnim novinama kako su vidjeli sjenku neobičnog životinjskog bića, ali nisu mogli odgonetnuti o čemu je riječ.

- Ti krikovi su užasni, a tko luta i što luta ovim našim krajem, nitko ne zna - rekao je Trninić. Dodao je kako se nimalo prijatni urlici čuju i danju i noću. Čudnu pojavu potvrdio je i Krstan Vukobrad, tajnik LD-a iz Drvara.

- Ovih je dana ubijeno oko 20 lovačkih pasa, svi su zaklani. No mislim da su pse ubili vukovi kojih ovdje ima mnogo – rekao je Vukobrad.

Lovci su organizirali i odlazak u Drvar Selo, ali su imali problema sa psima. Nisu željeli na to područje i odmah bi se vraćali. U lovačkom društvu kažu kako je, prema opisu zvukova, vjerojatno riječ o šakalu, no to ne mogu sa stopostotnom sigurnošću potvrditi.    

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message