Obavijesti

News

Komentari 91

'Drogirao me i silovao danima, planirao je oteti i moju mamu'

'Drogirao me i silovao danima, planirao je oteti i moju mamu'
3

Žena koju je oteo i šest dana silovao "švedski Fritzl" progovorila je pred policijom. Otkrila je da ju je omamio jagodama premazanima drogom za silovanje Rohypnol

VIDEO

Žena koju je oteo i šest dana silovao dr. Martin Trenneborg poznat i kao "švedski Fritzl", progovorila je pred policijom. Otkrila je da ju je okrutni liječnik drogirao jagodama premazanima drogom za silovanje Rohypnol. S njom je imao seksualne odnose dok je bila bez svijesti.

Žena stara oko 30 godina kaže da ju je odvezao 560 kilometara od njene kuće. Zatočio ju je na farmi, zaključao u tajni bunker koji je gradio pet godina i silovao ju šest dana. Monstruma je upoznala preko interneta, a šarmirao ju je predstavljajući se kao američki broker koji živi u Londonu. Prvi put su se susreli 10. rujna u stanu u Stockholmu, piše Daily Mail.

'Neobično je buljio u mene dok smo vodili ljubav'

- Prvi susret je trajao dva sata. Imali smo seks i dok smo to radili on je stalno buljio u mene. Bilo je to vrlo neobično, ali bez obzira na takvo ponašanje, pristala sam i na drugi susret - rekla je žena.

Došao je u njen stan i dao joj jagode na kojima je bila droga.

Police

- Popili smo malo šampanjca. Hranio me jagodama, na romantičan način. Ubrzo sam pala u nesvijest, on me silovao, a zatim stavio u kolica i odvezao u auto. Na lice mi je stavio masku stare žene kako bi mi prikrio identitet - priča žrtva.

Tijekom petosatne vožnje "Fritzl" je žrtvi davao sedative. Kad se žena probudila već je bila na krevetu u bunkeru. 

- To je bilo poput noćne more. Kad sam se probudila dvije igle bile su zabodene u moju ruku. On je sjedio na stolici pokraj kreveta. Rekao mi je da su vrata kao na trezorima, zidovi od debelog betona i da me nitko neće čuti počnem li vrištati. Pored bunkera je bila jedna mala soba. Kad sam ga pitala što je to, rekao mi je da će to biti njegova komora za mučenje. Ne znam je li se šalio...

Švedska policija

Htio dovesti i njenu mamu

Govorio joj je i da bi u bunker htio dovesti još jednu ženu, po mogućnosti poznatu. Raspitivao se i za žrtvinu majku. Ženi koju je zatočio davao je kontracepcijske pilule jer nije htio da zatrudni.

Sve se promijenilo kada je krenuo za Stockholm kako bi iz stana zatočene žene uzeo neke stvari koje joj trebaju. Ušavši u stan pretresla ga je policija jer je nestanak žene prijavljen.

Vjeruje se da ga je tada obuzela panika pa je otišao po ženu, odvezao je u Stockholm gdje su zajedno, 18. rujna, posjetili policijsku postaju. 

Priznao je da je drogirao ženu, oteo ju i držao u zatočeništvu. Poriče da ju je silovao, ali priznaje da je s njom imao seksualne odnose. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 91
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea
VIDEO: STIGLO ŠEST BORBENIH AVIONA

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea

Milanović je čestitao svima koji su sudjelovali u nabavi Rafalea. Podsjetio je na Rudolfa Perešina i ostale pilote koji su "dali čudo" u vremenima stvaranja države.
HDZ ima većinu koja će izabrati Jandrokovića za šefa Sabora? Propada oporbeni plan SDP-a...
IZBORNE KALKULACIJE

HDZ ima većinu koja će izabrati Jandrokovića za šefa Sabora? Propada oporbeni plan SDP-a...

Iako se SDSS i Domovinski pokret zasad isključuju iz koalicije, podrška HDZ-ovu Gordanu Jandrokoviću za predsjednika Sabora ne bi trebala biti upitna ni s jedne strane. Time bi HDZ napravio veliki korak i prema vladi...