News

Komentari 47

Državni tajnik Dulibić: Tužit ću Dijanu Zadravec za klevetu

Državni tajnik Dulibić: Tužit ću Dijanu Zadravec za klevetu

Tajnik u Ministarstvu zdravstva i predsjednik Upravnog vijeća KBC Sestre milosrdnica Tomislav Dulibić najaivo je da će tužiti dr. Dijanu Zadravec za klevete izrečene u javnosti...

Državni tajnik u Ministarstvu zdravstva i predsjednik Upravnog vijeća KBC Sestre milosrdnica Tomislav Dulibić najavio je tužbu protiv Dijane Zadravec za klevete izrečene u Novom danu N1 televizije.

Njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Zbog izjava i tvrdnji bivše predstojnice Kliničkog zavoda za dijagnostičku i interventnu radiologiju KBC Sestre milosrdnice prof. dr. Dijane Zadravec izrečenih u jednoj televizijskoj emisiji koje su prenesene i na internetskom portalu iste televizijske kuće, državni tajnik u Ministarstvu zdravstva i predsjednik Upravnog vijeća KBC Sestre milosrdnice Tomislav Dulibić tužit će dr. Zadravec. U javno izrečenim, ničim potkrijepljenim objedama protiv više osoba, među kojima je i Tomislav Dulibić, bivša voditeljica radiologije, iznijela je niz neistina o udruživanju u interesne skupine za ostvarivanje protupravnih djela, o zataškavanju kriminalnih radnji u toj bolničkoj ustanovi, te da je Tomislav Dulibić dio kriminalne skupine i suvlasnik u privatnim klinikama.

‘Odlučio sam sudskim putem istjerati na čistac istinu, jer je dr. Zadravec u svojim javnim istupima posljednjih dana prešla sve granice. Optužuje ljude na sve strane bez ijednog dokaza, želi u javnosti stvoriti dojam kako je ona jedina na strani istine, a svi ostali u KBC Sestre milosrdnice i oko nje svijet kriminala i lopovluka. Niti sam u bilo kakvom suvlasništvu s bilo kime u privatnim klinikama niti stvaram bilo kakva udruženja protiv dr. Zadravec, ali kao odgovoran predsjednik Upravnog vijeća, zajedno s drugim članovima tog tijela, inzistiram na sređivanju stanja u toj važnoj zdravstvenoj ustanovi u Hrvatskoj, kojeg je, među ostalim, prouzročila i sama dr. Zadravec. Ne može se i ne smije javni prostor koristiti za vlastite uske interese, a pri tome nanositi nemjerljivu štetu ugledu osoba i ustanova. Zato vjerujem da će sudski pravorijek, kada god stigne, odagnati svaku sumnju od prozvanih osoba i ustanova'”, stoji u priopćenju.

Izjave Dijane Zadravec možete pročitati OVDJE.

 

Najčitaniji članci