Obavijesti

News

Komentari 6

Dubrovnik: Ubili Francuza 'nepoznatim predmetom'

Dubrovnik: Ubili Francuza 'nepoznatim predmetom'
1

Nepoznati zločinac ubio je Francuza (47) koji je u subotu poslijepodne preminuo u Općoj bolnici u Dubrovniku. Policija nije dala nikakve informacije

VIDEO

Ne zna se tko je ubio Francuza R.C. (47), koji je u subotu poslijepodne preminuo u Općoj bolnici u Dubrovniku. Teško ozlijeđenog Francuza, kako neslužbeno doznajemo, u obiteljskoj kući u Luci šipanskoj našao je otac. Muškarac je bio u lokvi krvi. Odmah su ga prebacili u nekoliko kilometara udaljenu luku Suđurađ na drugom kraju otoka. Tamo ga je čekao gliser lučke kapetanije i liječnik s Lopuda. Prevezen je u dubrovačku bolnicu, no nije mu više bilo spasa. Policija je samo izvijestila kako je očevid u tijeku i da je Francuz ubijen nepoznatim predmetom. Navodno je R.C., kojeg su otočani zvali Robi, razveden i otac jednog djeteta. Neslužbeno doznajemo kako je ubijeni Francuz živio u Dubrovniku, a bivša supruga, koja je navodno Hrvatica, s djetetom stanuje na otoku Šipanu. Njih dvoje su se upoznali u Francuskoj gdje je njen otac, podrijetlom sa Šipana, živio sa suprugom i obitelji. Francuz i supruga, piše Večernji, kupili su kuću u Luci šipanskoj, ali su onda počeli problemi i nesuglasice u braku. S njim se svađao i otac njegove supruge te je policija intervenirala u nekoliko navrata. U posjet su im dolazili i Robijevi roditelji. Robije je, nakon što se posvađao sa suprugom, počeo živjeti samotnjačkim životom te se propio. Mještani su ga, pričaju, voljeli jer im je bio drag i dobar. U subotu, kad je stradao, R.C. je došao posjetiti dijete. Otac ga je čekao u luci, ali ga je pronašao tek u kući u lokvi krvi. Doznajemo i da je policija na informativni razgovor u postaju navodno privela bivšu ženu i punca ubijenog.

JOŠ SE NE ZNA ŠTO JE BILO S AUSTRALKOM
Britt Lapthorne (21) iz Australije pronašli su mrtvu 18. rujna u Dubrovniku. Posljednji put je viđena 17. rujna u klubu Fuego, a nekoliko sati ranije snimljena je i njena zadnja fotografija u staroj gradskoj jezgri (na slici). Iako su u Dubrovniku bili njen otac i brat, istraga nije završila i ne zna se kako je stradala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu