Obavijesti

News

Komentari 254

'Dužan sam, ali i meni duguju': Htio se zapaliti u centru Zadra

'Dužan sam, ali i meni duguju': Htio se zapaliti u centru Zadra
11

Dovezao je svoj automobil, donio kanistar benzina i potom u autu pustio Mišu Kovača. Tvrdio je da je dužnik, ali da na svaku kunu koju on duguje, njemu duguju dvije...

VIDEO

Zadranin Davor Dujić, boksački trener i nekadašnji promotor Mate Miše Kovača, u srijedu se na Narodni trg dovezao autom i iz prtljažnika izvadio kanistar s benzinom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Rekao je kako ne želi nauditi svojim sugrađanima i raditi gluposti, nego samo upozoriti na nepravdu koja ga snašla oko vraćanja dugova bankama i državi. Tvrdi kako je sve izgubio jer je svoj novac posuđivao drugima, i to najbližim prijateljima i kumovima. Osim što im je davao svoj novac, posredovao je i kod kamatara. Sad se sam našao u višemilijunskim dugovima i ovrhama. 

Izgubio sam jedrilicu, brodove, vozni park vrijedan na desetke tisuća eura. A sada sam ostao bez svega jer sam vjerovao ljudima i pomagao mnogima, rekao je Dujić.  Osim što je ostao bez novca, zdravlje mu je, kaže, ozbiljno narušeno. Zato je na Narodni trg došao i s kutijom punom lijekova. 

Prije nego što su ga odveli policajci, poručio je kako je „performans“ bio samo upozorenje. Traži razgovor s nekim ljudima i gradskom vlasti. 

Ne postigne li to, najavio je da će za dvadesetak dana zapaliti i sebe i auto pred kućom jednoga od svojih dužnika. Dujić je i prije godinu i pol završio u medijima, kada je policiji predao kalašnjikov, svoj ratni trofej, jer zbog istoga razloga, dugova i ovrha, nije želio doći u napast da naudi bilo kome.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 254
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca