Obavijesti

News

Komentari 47

Roditeljima bio vjenčani kum: Dječak (2) umro od leukemije

Roditeljima bio vjenčani kum: Dječak (2) umro od leukemije
9

Dječakovi roditelji svečanost su žurno dogovorili kada su krajem prošlog mjeseca saznali da su Loganu ostala tek dva do tri tjedna života. Preminuo je u ponedjeljak

VIDEO

Dječačić koji je, teško bolestan, prošlog tjedna bio vjenčani kum svojim roditeljima, preminuo je, objavila je njegova majka na stranici Facebooka, piše ABC News.

Napisala je kako je mali Logan Stevenson preminuo u ponedjeljak navečer u njezinom naručju i uz oca Seana Stevensona. Dječak je preminuo u njihovom domu, 40 kilometara istočno od Pittsburgha, gdje su se i vjenčali u subotu. 

Vjerovali da će živjeti još dva tjedna

Christine Swidorsky je na ramenu na svom vjenčanju nosila dvogodišnjeg Logana Stevensona koji je imao leukemiju i druge komplikacije. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dotjeran, u sakou i narančastoj košulji, dječak, za kojeg su liječnici najavili da su mu ostala samo dva tjedna života, bio je kum svojim roditeljima na vjenčanju u Pennsylvaniji u subotu. 

Logan je za vrijeme ceremonije, koja je trajala 12 minuta, bio sa svojom bakom, Debbie Stevenson. Gledao je kako u brak ulaze njegova mama i otac Sean Stevenson, piše NY Daily News.

- Vjenčali smo se - uzviknula je Christine nakon što je poljubila svog supruga i zaradila pljesak obitelji i prijatelja. 

Djeveruša paru je bila mladenkina kći Isabella Johns (13), a jednogodišnja kći ovog para, Savannah, je nosila cvijeće. 

Vjenčanje žurno dogovorili kad su saznali da Logan umire

Svečanost je par žurno dogovorio nakon što su liječnici rekli da Loganu nije preostalo još puno vremena. 

Iako su se planirali vjenčati u srpnju iduće godine, sve su požurili kada su im liječnici krajem prošlog mjeseca rekli da će njihov sin živjeti još dva do tri tjedna. Odlučili su kako žele da ih sin vidi na vjenčanju i da bude dio obiteljskih fotografija. 

Logan je tijekom vjenčanja zadrijemao na ramenu svoje bake koja je objasnila da mu lijekovi pomažu da se osjeća ugodnije, ali, isto tako, lako ga uspavaju.

Otkrili mu leukemiju nakon prvog rođendana

Logan je rođen 22. listopada 2010. godine, a nedugo nakon prvog rođendana liječnici su mu dijagnosticirali akutnu mijeloičnu leukemiju. 

U srpnju 2012. godine bio je na presađivanju matičnih stanica, a prošle godine morali su mu ukloniti i bubreg kojeg je tumor uništio. Tijekom putovanja u Disney World u lipnju Logan se razbolio. Prebacili su ga u bolnicu na Floridi, a prošli mjesec liječnici su otkrili da mu je bolestan preostali bubreg. 

Svoje posljednje dane Logan je proveo okružen obitelji, koja ga nije ispuštala iz ruku. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a