Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Dvojica policajaca izvan službe naletjeli su autima na pješake

Pješakinja (33) je teško ozlijeđena na Medveščaku. Ona je prelazila cestu iako joj je na semaforu bilo crveno. Pješak (30) prelazio je cestu između automobila koji su bili u koloni

12 komentara

Pješakinja (33) je u srijedu oko 18.30 sati na zagrebačkom Medveščaku, na raskrižju Ulice kralja Zvonimira i Tuškanove, prelazila pješački prijelaz dok je bilo crveno svjetlo na semaforu za pješake.

- Na nju je u kočenju izbjegavanjem udesno naletio osobni automobil marke Opel Corsa zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 21-godišnjak, policijski vježbenik izvan službe koji je u raskrižje ušao na znak zelenog svjetla na semaforu. U prometnoj nesreći pješakinja je teško ozlijeđena, a liječnička pomoć joj je pružena u KBC Zagreb - kažu u policiji.

Nesreća kod Bundeka

Pješak (30) je u srijedu oko 18.50 sati u Novom Zagrebu, na Aveniji Većeslava Holjevca, kod Bundek centra, prelazio cestu 30-ak metara južnije od obilježenog pješačkog prijelaza. Hodao je između vozila zaustavljenih u koloni. Na njega je naletio osobni automobil marke Mercedes zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 27-godišnjak, policijski službenik izvan službe, a kretao se istočnim kolnikom u smjeru sjevera. Pješak je teško ozlijeđen, a liječnička mu je pomoć pružena u Klinici za traumatologiju.

Možda vas zanima i ovo:
Message