Obavijesti

News

Komentari 24

Dvojica vojnika ubijena su u vojarni jer su vidjeli Mladića

Dvojica vojnika ubijena su u vojarni jer su vidjeli Mladića
1

Ubijeni vojnici nastradali su prije osam godina jer su u krugu vojarne u Beogradu vidjeli ratnog zločinca Ratka Mladića koji se ondje skrivao, piše beogradski Blic

VIDEO

Kako beogradski Blic doznaje, dvojica vojnika koji su prije osam godina ubijeni u vojarni na Topčideru u Beogradu, nastradali su vjerojatno zato što su u krugu vojarne vidjeli tadašnjeg haaškog bjegunca Ratka Mladića koji se ondje skrivao. Vojna istraga je "utvrdila" kako su se vojnici, koji su tada bili na straži, međusobno poubijali, ali je kasnija istraga pokrenuta dijelom, pod pritiskom javnosti i roditelja ubijenih vojnika, kao i stručna vještačenja pokazala su kako ih je ubila treća osoba.

- Viši sud je završio sve istražne radnje i predmet vratio tužiteljstvu. Nedostaje još izjava Ratka Mladića, koju smo odavno trebali dobiti. Sve je prolongirao kraj istrage zbog proceduralnih razloga koji moraju da se poštuju u suradnji s Haškim sudom - rečeno je “Blicu” u tužiteljstvu.

Odvjetnik Ante Bošković, pravni zastupnik obitelji ubijenih vojnika kaže kako zna da je istraga okončana, ali sada ne može govoriti o pomacima u slučaju. Janko Jakovljević, otac ubijenog vojnika Dragana Jakovljevića, kaže kako nema novih informacija o istrazi, ali potvrđuje da su on i obitelj drugog ubijenog vojnika, Dražena Milovanovića dobili neslužbenu potvrdu da su njihovi sinovi ubijeni zbog haškog optuženika Ratka Mladića, koji je tada navodno boravio u vojarni na Topčideru gdje je smještena gardijska brigada, piše Blic.

- Prije mjesec dana dobili smo pisma potpisana s “Bivše osiguranje haaškog optuženika”, u kojemu je opisano šta se toga dana dogodilo u vojarni na Topčideru. U pismu je navedeno da je Ratko Mladić tog dana zaista boravio u vojarni i da su ga naša djeca, koja su bila na straži, primijetila - tvrdi Jakovljević Blicu.

U ovom priopćenju “bivšeg osiguranja”, također, imenovani su visoki državni dužnosnici Srbije i Republike Srpske za koje se tvrdi da su sve vrijeme znali šta se dogodilo toga dana na Topčideru, piše Blic.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...