News

Komentari 100

U Dugavama eksplodirao auto parkiran na invalidskom mjestu

U Dugavama eksplodirao auto parkiran na invalidskom mjestu

Mislili smo da je plinska boca. Jako je grunulo, sve nas je probudilo. Dugave su u zadnje vrijeme kao Teksas, ispričala nam je stanarka o eksploziji auta u noći na ponedjeljak u Novom Zagrebu

Koji je vrag grunuo sad oko 3:15? Zatresli su se kreveti koliko je jako bilo, komentirali su zabrinuti građani u Facebook grupi "Dugave Republika". Stanare zagrebačkih Dugava u noći na ponedjeljak probudila je snažna eksplozija.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Baš je jako grunulo. Iz daljine se vidio dim. Brzo su stigli i vatrogasci. Auto je bio na invalidskom mjestu - javila nam je čitateljica.

Vatrogasci su nam potvrdili da su intervenirali.

- Za gašenjem požara nije bilo potrebe, naši dečki su došli samo preventivno - rekli su nam zagrebački vatrogasci i dodali da su oštećena tri obližnja vozila.

VIDEO

- Probudilo nas je, bilo je dosta glasno. Kad sam ujutro izašao, ništa mi nije bilo jasno, policijske trake, staklo i krhotine posvuda - ispričao nam je čovjek koji živi blizu parkirališta na kojem je odjeknula eksplozija.

- Čulo se 'dum, dum!', skočio sam iz kreveta. Baš je pošteno udarilo - ispričao nam je Duško Krašek (59).

- Mislili smo da je plinska boca. Jako je grunulo, sve nas je probudilo. Dugave su u zadnje vrijeme kao Teksas - dodala je Sanja Barišić (47).

Policija: Najvjerojatnije se radi o eksploziji

- 5. kolovoza oko 3.20 sati u Novom Zagrebu, Vijenac Frane Gotovca, na za sada neutvrđen način došlo je najvjerojatnije do eksplozije osobnog automobila marke Mercedes, zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 58-godišnjakinje, kojom prilikom je oštećen prednji dio automobila. Ozlijeđenih osoba nije bilo, a očevid je u tijeku - objavila je zagrebačka policija.

 

Najčitaniji članci