Obavijesti

News

Komentari 1

Elektra će isključiti struju ljudima u elitnom naselju?

Elektra će isključiti struju ljudima u elitnom naselju?
6

Elektra Zadar trebala je u 12 sati isključiti dovod struje u elitnim zgradama. Kažu da te zgrade ne ispunjavaju uvjete za priključenje na mrežu...

VIDEO

Neda i Ivan Mičić u utorak su iz Australije doletjeli u Zadar, nadajući se kako će uživati u svom novom luksuznom stanu na Puntamici, ali ih je na ulazu u zgradu dočekalo neugodno iznenađenje. Obavijest investitora Spalldi d.o.o. i Elektre da će biti isključena struja objema zgradama u elitnom zadarskom naselju. Već bi se bračni par Mičić nekako i snašao da 75-godišnja Neda nije teški bolesnik. Dvaput je operirala tumor na mozgu i nerijetko joj je tijekom dana neophodan respirator kako bi mogla disati.
- Ona je teško bolesna i jedva se kreće. Zamislite što njoj znači da ostane bez respiratora koji radi samo na struju. Stvarno nismo očekivali da se može ovako nešto dogoditi u državi za kojom smo toliko čeznuli. Svi smo mi u iseljeništvu glasali za HDZ, a oni nam ovako vraćaju ni krivima ni dužnima - ogorčeno priča Nedin suprug Ivan, pokazujući polugodišnju zalihu supruginih lijekova.
Srećom, zahvaljujući i nazočnosti velikoga broja novinara, HEP-ovi električari nisu se pojavili na Puntamici kako bi Spalldijeve zgrade isključili iz mreže. Međutim, to ne znači da i neće. Mičići, će najvjerojatnije ostati iznimke jer su u zadarskoj Elektri pokazali bar malo srca zbog Nedine bolesti. U pogonu zadarskoga HEP-a nitko nije bio raspoložen za izjave, tako da se nije moglo doznati kada će uslijediti isključenje.
Stanari, koji su još prije četiri godine kvadrate plaćali po zlato, između 2500 i 3000 eura, tvrde da je problem u tome što im je unatoč činjenici da su dobili uporabnu dozvolu, Elektra odlučila isključiti struju jer navodno ne ispunjavaju uvjete za priključenje na mrežu. Međutim, gotovo godinu i pol dana otkad su se i uselili imali su električnu struju, doduše s građevinskog priključka. Tko je kriv za aktualno stanje, ni sami ne mogu dokučiti ni investitor Spalldi d.o.o., ni Elektra, ni Ured državne uprave niti netko četvrti. Investitor se priopćenjem ogradio od svega, uz pojašnjenje kako su kupci otpočetka bili upoznati sa svime, pa i s gradnjom trafostanice u garažnom prostoru dviju luksuznih vila. Tvrde kako im to neće škoditi za zdravlje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

UŽIVO Ovako se slavilo u Zadru, Osijeku, Zagrebu: Jedni plesali kolo, a drugi skakali u more...
NORIJADA DILJEM HRVATSKE

UŽIVO Ovako se slavilo u Zadru, Osijeku, Zagrebu: Jedni plesali kolo, a drugi skakali u more...

Donosimo programe proslava zadnjih srednjoškolskih dana maturanata diljem Hrvatske!

VIDEO Masovna histerija nakon rezolucije o Srebrenici: Srbi su izašli na ulice u kolonama auta
NEVJEROJATNO

VIDEO Masovna histerija nakon rezolucije o Srebrenici: Srbi su izašli na ulice u kolonama auta

BEOGRAD Jučer je izglasana rezolucija o Srebrenici. Brojni građani diljem Srbije izašli na ulice i negodovali. Kralj patetike Aca Vučić mjesecima je podgrijavao atmosferu koja je nakon izglasavanje rezolucije o genocidu u Srebrenici došla do razine patološkog ludila i masovne histerije.
Žuto upozorenje za dio zemlje, vikend donosi novo nevrijeme...
VREMENSKA PROGNOZA

Žuto upozorenje za dio zemlje, vikend donosi novo nevrijeme...

Za vikend promjenljivo i nestabilno. Još u subotu česta sunčana razdolja, osobito u Dalmaciji, a u nedjelju lokalno izraženi pljuskovi praćeni grmljavinom, javlja DHMZ...