Obavijesti

News

Komentari 4

Elisabeth: Ne želim nikad više vidjeti njegovo lice

Elisabeth: Ne želim nikad više vidjeti njegovo lice
3

Christopher Herbst, odvjetnik Elisabeth Fritzl, opovrgnuo je informacije da Elisabeth nema zube i da ne zna pričati. Kaže kako je sasvim normalna

VIDEO

Elisabeth Fritzl (42) briznula je u plač pri susretu s majkom i svoje troje djece koji su živjeli s njenim ocem zlostavljačem Josefom.
- Ne mogu vjerovati da sam slobodna. Jesi li to uistinu ti? Ne želim nikada više vidjeti njegovo lice - rekla je potresena Elisabeth, koja je u podrumu očeve kuće u Austriji provela zatočena 24 godine. - Moja djeca! Prelijepi ste - ponavljala je djeci koju je monstrum odveo od nje. Elisabethina sestra Gabriele Helm (35) ispričala je za Sunday Mirror njene prve riječi te kako se Elisabeth dobro drži, da je pričljiva i svakim danom sve jača. Christopher Herbst, Elisabethin odvjetnik, opovrgnuo je informacije da ona nema zube i da ne zna pričati. Kaže kako je sasvim normalna osoba unatoč svemu što je prošla i da jedva čeka osjetiti kapi kiše na koži.
- Svi su sretni i ne biste vjerovali koliko se smiju. Malog Felixa uče trčati jer u podrumu to nije mogao - rekao je odvjetnik.
Josef Fritzl zlostavljao je i tukao svoju suprugu Rosemarie i njihovu djecu godinama prije nego je kćer Elisabeth zatvorio u podrum, piše The People. Prijateljica Rosemarie Fritzl, Elfriede Hoera, otkrila je da je Rosemarie godinama željela napustiti supruga. No bojala se da će je pronaći i ubiti. Elfriede se s Rosemarie sprijateljila na kampiranju 1973. Od tada joj se Fritzlova supruga često žalila na batine. "Moramo pobjeći, gad me udara u lice kad napravim nešto što mu ne odgovara. Tuče i mene i djecu. Najsretnija sam kad svinja nije kod kuće", kazala je Rosemarie prijateljici. Otkrila joj je i da ona i suprug dugo nisu imali seksualne odnose, ali joj to nije smetalo. "Sretna sam kad me ne dira", povjerila se. Elfriede je ispričala i da je Fritzl volio sina Josefa i kćeri Gabrielle i Ulrike, a Doris, Rosemarie junior, Elisabeth i sin Harald trpjeli su batine i vrijeđanje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'
HOROR U VRAPČU

Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'

Nesretnu ženu napao je u subotu u jutarnjim satima u domu na zapadu Zagreba. Uhićen je, a o motivima policija zasad ne želi spekulirati
Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)