Obavijesti

News

Komentari 8

Vadi, Erdogane keš-keš, odriješi tu kesu: Turski čelnik dolazi na svadbu Izetbegovićeve kćerke...

Vadi, Erdogane keš-keš, odriješi tu kesu: Turski čelnik dolazi na svadbu  Izetbegovićeve kćerke...

Na službeni sastanak s Erdoganom dolazi i Milorad Dodik, koji je zainteresiran prije svega zbog obećane turske investicije u gradnji autoceste Sarajevo - Beograd

VIDEO

Predsjednik Turske Recep Tayyip Erdogan dolazi u službenu posjetu Bosni i Hercegovini, gdje bi prema najavama trebao stići u četvrtak večer, a u Sarajevu ostaje do subote. Susret s članovima Predsjedništva BiH planiran je za petak, a dolazak je najavio i srpski član predsjedništva BiH Milorad Dodik.

- Obavio sam konzultacije s liderima političkih stranaka u RS-u i na bazi zajedničkog mišljenja ja ću se pojaviti na tom sastanku, kazao je član Predsjedništva BiH i predsejdnik SNSD-a Milorad Dodik na konfereniciji za medije u Banjoj Luci, jer kako je kazao na "tom sastanku s Erdoganom ne želi ostaviti druga dva člana Predsjedništva".

Kako Erdogan drži Europu u šaci
Kako Erdogan drži Europu u šaci

- Ne želim da oni samo iznose svoje stavove. Na sastanku ću reći da nametanje zakona od stranaca nije prihvatljivo. Godišnji odmori mogu biti izgovor, ali ovo je bazični naš stav i trajat će sve dok se ne suspendira zakon (Zakona o zabrani negiranja genocida op. a.) koji je nametnuo Inzko, poručio je Dodik.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prema njegovim riječima do tada neće biti odlučivanja u Predsjedništvu, Vijeću ministara i u Parlamentu BiH.

- Komšić je zakazao sjednicu Predsjedništva BiH, procedura je takva da ukoliko ja ne budem prisutan onda dva člana mogu donositi odluke. Stoga ću ja biti prisutan, ali glasat ću protiv da se stavi bilo što na dnevni red. Podignut ću vitalni nacionalni interes kako bi određene odluke razmatrali pred NSRS-om, jer je to mjesto odlučivanja, a ne Predsjedništvo BiH, istakao je Dodik.

Povorka sa posmrtnim ostacima 33 žrtve genocida prošla kroz Sarajevo

Dodiku je za sastanak s Erdoganom zainteresiran prije svega zbog obećane turske investicije u gradnji autoceste Sarajevo – Beograd, što će biti i jedna od glavnih tema sastanka.

Ranije je najavljivano da će Erdogan tijekom posjete Sarajevu nazočiti i vjenčanju Jasmine Izetbegović, kćerke Bakira Izetbegovića, koje je planirano u petak u hotelu Evropa, a potvrdio je to i sam Dodik.

- Erdogan primarno dolazi na svadbu u obitelji Izetbegović. Bit ću na sastanku u Predsjedništvu, na večeri neću biti i vratit ću se u Banja Luku nakon sastanka, pojasnio je Dodik.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!
TRAGEDIJA

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!

Albanki Klevisi Ymeri (29) određen je jednomjesečni istražni zatvor
Grmljavinska nevremena, olujni vjetar i drastično zahlađenje! Stiže velika promjena vremena
VELIKA VREMENSKA PROGNOZA

Grmljavinska nevremena, olujni vjetar i drastično zahlađenje! Stiže velika promjena vremena

Povremeno će padati kiša, osobito od sredine dana kada će mjestimice biti i pljuskova, a ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi. Navečer će u gorju kiša prelaziti u susnježicu i snijeg, piše DHMZ...