Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Europski znanstvenici došli do otkrića: brz gubitak težine

Poznati britanski časopis British Journal of Medical and Health Research je u ožujku 2015. objavio članak o rastućoj pretilosti u razvijenim zemljama

Foto: DepositPhotos
U članku je navedeno nekoliko razloga za pretilost, uključujući promjene u načinu života u proteklih 100 godina, prehrambene navike i nedostatak fizičkih aktivnosti. Rastuća zdravstvena zabrinutost oko pretilosti znanstvenike je dovela do istraživanja i pronašli su rješenje koje je bilo i lako i povoljno.
 
Nekoliko europskih znanstvenika je završilo svoje petogodišnje istraživanje i otkrilo da se pretilost može zaustaviti i da se idealna težina može postići i upravljati ograničavajući „gen masnoće“. Kada je taj gen aktivan, prikuplja masnoće, usporava metabolizam i uzrokuje dobivanje na težini. Ovi rezultati su ih dodatno potaknuli da identificiraju tvari koje rade na zaustavljanju gena masnoće. Njihovo istraživanje aktivnih sastojaka potvrdilo je da gen masnoće može biti isključen i da bi to omogućilo trajni gubitak težine, neovisno o stilu života i prehrambenim navikama. Otkrili su da kada se paprika, ekstrakt sibirskog ginsega i ekstrakt morske trave uzmu u određenim količinama, rezultiraju trenutnim, ogromnim i trajnim gubitkom kilograma. Ovi sastojci zajedno uzrokuju gubljenje kilograma, oslobađaju energiju iz masti kako bi ubrzali metabolizam i pretvaraju masnoće u mišićnu masu. Višak masnoća se kroz izlučivanje izbacuje iz tijela. Tijekom testiranja je uočeno da je sagorijevanje masti povećano za 500%, čak i bez promjene u prehrani ili vježbanja.
 
 
Ovo revolucionarno istraživanje je rezultiralo tabletama za mršavljenje koje pružaju brz, trajan gubitak kilograma. Tablete zaustavljaju prikupljanje masnoća; ubrzavaju metabolizam i pomažu tijelu postići idealnu težinu. Nakon kliničkog istraživanja u EU, tablete za mršavljenje su odobrene u Europi i Kanadi i dostupne su u Hrvatskoj pod imenom Capsired.
 
Dodatno uz papriku, ekstrakt sibirskog ginsenga i ekstrakta morske trave, tablete za mršavljenje sadržavaju ekstrakt guarana sjemena u prahu i jabučni ocat koji ubrzavaju rad metabolizma, povećavaju sagorijevanje masti i poboljšavaju općenito zdravlje izbacujući toksine iz tijela.
 
Unutar prvog mjeseca, Capsired tablete za mršavljenje uklanjaju tekućine i loše toksine iz tijela te ćete unutar prvog mjeseca moći izgubiti i do 10 kilograma. Cjelokupno funkcioniranje tijela se poboljšava i višak masti nestaje kroz izlučevine a ljudi osjećaju da imaju više energije.
 
Klinička istraživanja provedena u EU potvrdila su da su tablete za mršavljenje Capsired revolucionaran proizvod za reguliranje tjelesne mase i pomažu ostvariti savršeno tijelo bez napornih vježbi ili dijeta. Izrađene su od prirodnih sastojaka i 100% su sigurne.
Proizvod je trenutno dostupan na hrvatskom tržištu, a cijena je zaista prihvatljiva. Liječnici diljem EU su se divili snazi Capsireda i sada je vaša prilika da se uvjerite u korisnost ovih revolucionalnih tableta za mršavljenje!
 

Tema: Promo sadržaj

Možda vas zanima i ovo:
Message