Obavijesti

News

Komentari 40

Evica Krešić: Dvije godine sam bila u vezi s Rafajem

Evica Krešić: Dvije godine sam bila u vezi s Rafajem
3

U emisiji '10 do 8' E. Krešić iz Korenice priznala je 2-godišnju ljubavnu vezu sa svećenikom Josipom Rafajem. Za Uzelca kaže da joj je prijetio smrću...

VIDEO

Moj branjenik tvrdi da je ubojstvo bilo slučajno. Župnik je imao oružje i ono je u naguravanju opalilo. Izrazio je duboko kajanje zbog te tragedije. Inače ima zdravstvenih tegoba fizičke naravi, pa bi ga u zatvoru uskoro trebali uputiti na liječnički pregled, rekao je Boris Grgurić, odvjetnik Srećka Uzelca (33). Uzelac je karlovačkoj policiji priznao da je sredinom ožujka ubio župnika Josipa Rafaja u Generalskom Stolu. Ispalio je u njegovo tijelo tri metka, od čega ga je jedan pogodio u glavu, a drugi u trbuh. Oružje je potom bacio sa zagrebačkog mosta kraj Jakuševca, no policija ga još nije uspjela pronaći. Župnik je, navodno, nekoliko godina ljubovao s njegovom djevojkom Evicom Krešić iz Korenice, a često su se viđali i nakon njegova premještaja u Generalski Stol. Sutkinja je za Uzelca odredila pritvor kako ne bi utjecao na svjedoke ili pobjegao.

EVICA KREŠIĆ PRIZNALA VEZU SA ŽUPNIKOM
U emisiji '10 do 8' Evica Krešić iz Korenice priznala je dvogodišnju ljubavnu vezu sa svećenikom Josipom Rafajem.
- Ja sam u to uletjela i znala sam što radim, ne bježim od toga. Bili smo u vezi dvije godine, a za to su znali i moji roditelji. No, zar je to razlog za to da netko ubije čovjeka - kazala je. Dodaje kako je Rafaj mnogim ljudima pomagao te da nije od nikoga posuđivao novac, već da su drugi posuđivali od njega. Kako tvrdi, Srećka nikada nije prevarila, a najmanje sa svećenikom. Ipak, ne poriče da je s Rafajem neko vrijeme bila u ljubavnoj vezi.
Evica je sama odlučila doći u emisiju i progovoriti za javnost da zaustavi priče koje kruže.
- Nisam mogla vjerovati da će se nakon ubojstva toliko blatiti ubijenog čovjeka i mene - kaže te dodaje kako je Srećko i njoj prijetio te je na svašta prisiljavao, tukao i iživljavao se na njoj. Čak je prijetio, kaže, da će ubiti i nju i njezinu obitelj.
- Dvije sam godine živjela u strahu od njega - tvrdi Evica. Kaže da iako je sumnjala da je Rafaja ubio Uzelac, nije ga htjela prijaviti iz straha od osvete.
- Prekinuli smo prije ubojstva. Mislila sam da će se smiriti i zaboraviti neke stvari. Kad su mi brat i njegova žena rekli da je Rafaj ubijen, nisam jednostavno mogla vjerovati - kaže Evica te dodaje kako u selu od nje svi okreću glavu, no da otamo ona ne namjerava bježati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1