Fatalna Sunita još 3 mjeseca u pritvoru: Žele još vještačenja... | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 30

Fatalna Sunita još 3 mjeseca u pritvoru: Žele još vještačenja...

Fatalna Sunita još 3 mjeseca u pritvoru: Žele još vještačenja...
1

Sunita Hindić (21) osumnjičena je da je početkom listopada ubila Ninu Ivankovića (52). Branila se da nije u njega pucala namjerno, a tijekom bijega je slomila stopala na obje noge

VIDEO

Nakon ročišta koje je predložilo Tužilaštvo Hercegovačko-neretvanske županije, Županijski sud u Mostaru je produžio pritvor Suniti Hindić (21), osumnjičenoj za ubojstvo Nine Ivankovića (55), vlasnika motela 'Vila Ivanković' u Buni kod Mostara, javlja Večernji.ba

Sunita će u pritvoru biti još tri mjeseca zbog dodatnih vještačenja, a neka će i ponoviti. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:20

Podsjetimo, Ivankovićevo tijelo pronašli su početkom listopada u njegovom motelu. Policija je odmah uhitila jednog muškarca i krenula u potragu za Sunitom, za koju su sumnjali da je upletena. Blokirali su kvart u kojem je živjela, a zatim i ceste do Sarajeva kako ne bi pobjegla. 

Sunita je u bijegu iz motela skočila sa zida i slomila oba stopala. Tijekom studenog je nekoliko puta bila u bolnici na pregledu, a tada je novinarima prijetila štakama. 

Podsjetimo, bivša misica rekla je da nije htjela ubiti Ivankovića i da je sve bio splet nesretnih okolnosti. Početkom listopada Nino je ubijen hicima iz pištolja u svom motelu s leđa. Policija je kraj njegovog tijela pronašla pištolj. Posumnjali su da je Sunita upletena u ubojstvo i krenuli u potjeru. 

Fatalnu Sunitu ispitivali zbog ubojstva, prijetila je štakama
Fatalnu Sunitu ispitivali zbog ubojstva, prijetila je štakama

Prvo su blokirali kvart u kojem je živjela, a zatim i ceste prema Sarajevu kako ne bi pobjegla.  No, Sunita je tijekom bijega iz motela skočila sa zida i slomila stopala obje noge. 

- Vjerujem u tužiteljstvo i sud. Neka svako odgovara za svoje postupke - rekao je nakon njenog uhićenja u listopadu njen otac Esad Hindić.

Blokirali ulice: Fatalnu Sunitu duge cijevi dopratile u bolnicu
Blokirali ulice: Fatalnu Sunitu duge cijevi dopratile u bolnicu

- Ona je oduvijek htjela biti velika zvijezda, a ja se s tim nisam slagao. Zato se nismo viđali... Ali ne vjerujem da je u stanju namjerno ubiti čovjeka. U medijima sam pročitao da je i ranije imala problema sa zakonom... Nisam upućen u odnos Sunite i tog gospodina. Mogu samo reći da mi je žao. Kamo sreće da je makar ranjen, da je preživio - ispričao je Esad.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 30

VIDEO