Obavijesti

News

Komentari 118

Filmski obrat koji slama srce: Kujicu su umalo uspavali, ali...

Filmski obrat koji slama srce: Kujicu su umalo uspavali, ali...
1

Dvije sestre su puna dva mjeseca neutješno plakale i tugovale misleći da je kujica Ramona uspavana, kako im je rečeno od strane jednog roditelja. A onda se zbilo čudo!

VIDEO

Nemoguće je ostati ravnodušan na ovaj tužni Ramonin pogled. Te lijepe, velike, tamne, pomalo suzne oči kriju žalosnu životnu priču, napisali su na Facebook stranici Udomljavanje napuštenih životinja Zagreb i Okolica.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

00:18

Iako je zdrava, Ramona je umalo uspavana.

Imala je samo 14 mjeseci života kad su joj stvari krenule nizbrdo. Jednog prosinačkog jutra roditelj Ramoninih vlasnica, sestara Ivone i Karle, odlučio se riješiti psa. Razlog je ostao nepoznat, no dovoljan da Ramona završi na zagrebačkom Veterinarskom fakultetu. Srećom, savjesni veterinari i pomoćnici odbili su zahtjev za uspavljivanjem. To je bila prva sretna vijest za psa koji je tek počeo živjeti, no sudbina mu je i dalje bila neizvjesna. Odvezli su ga u sklonište Dumovec, a sestre su mislile da ga više nema. Bile su potpuno neutješne. S tom tugom živjele su više od dva tjedna. Dobri ljudi iz Dumovca počeli su oglašavati Ramonu i tražite joj novi dom.

- Trudi se i pokušava prihvatiti nove uvjete života, novu okolinu i ljude, biti opuštena i vesela. Divnog je karaktera, slaže se s drugim psima, poslušna je i nenametljiva. Stara je 14 mjeseci, čipirana i cijepljena - napisali su sredinom siječnja.

Na oglas su slučajno naletjele sestre koje nisu mogle vjerovati da je to baš njihova ljubimica. Već idući dan jedna od njih odjurila je do skloništa za životinje.

Kako su nam opisali, susret je bio filmski te njihovoj sreći nije bilo kraja. No, pošto se Ramona nije smjela vratiti u stan, Izabela, Ivonina i Karlina prijateljica odlučila je pomoći. Odlučila je udomiti Ramonu i pružiti joj dom sve dok se Ivona ne zaposli i ne ode u svoj stan. Od petka je Ramoninoj tužnoj životnoj priči došao kraj. Uz Izabelu, a uskoro i Ivonu i Karlu, Ramona će imati život kakav i zaslužuje.

- Često vidim više ljubavi u njima nego u nekim ljudima. S guštom po kući brišem hrpu blatnih capa jer mi je oko srca toplo kao nikad prije - napisala je Izabela na stranici grupe.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 118
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu