Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
14 komentara

Fižulić: "Očito je da se Todorić teško nosi sa svojim padom"

Todorić je pak govorio kako su problemi nastali kad su mediji počeli pisati o tome, a tvrdi i da su kredit HBOR-a dobili dok Agrokor nije imao nepovoljan rejting

Tatjana Tadić/Poslovni dnevnik/Pixsell
Foto: Tatjana Tadić/Poslovni dnevnik/Pixsell
14 komentara

Bivši ministar gospodarstva, Goranko Fižulić, gostovao je u Novom danu i komentirao intervju Ivice Todorića za N1 u kojem je kazao kako Agrokor uopće nije bio u problemima, a upropastila ga je izvanredna Uprava.

- On se teško nosi sa svojim padom i to je prihvatljivo. Očito da faza priznavanja da je krivac za tu situaciju još nije nastupila, ali doći će - kazao je Fižulić. 

Todorić je pak govorio kako su problemi nastali kad su mediji počeli pisati o tome, a tvrdi i da su kredit HBOR-a dobili dok Agrokor nije imao nepovoljan rejting. 

- Mislim da je taj kredit dao u najboljoj vjeri i u pravom pravcu i pravim interesima. Jer je taj kredit nama trebao poslužiti za Belje. Danas bi bilo u Hrvatskoj tisuća tona više proizvodnje da me nisu maknuli, trebali su se graditi ogromni staklenici u Baranji, u Vukovaru..."
Gdje je sav novac završio. Oni nikakav novac ne trebaju. Oni nisu trebali nijednog eura. Morate razumjeti firmu, funkcioniranje firme, mi nikakvih problema ni obaveza neispunjenih nismo imali. Kada su mediji počeli mjesec dana uništavati, onda su banke rekle hop, onda su dobavljači rekli hop, e tad smo imali probleme - rekao je Todorić.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message