Obavijesti

News

Komentari 63

FOTO Djevojka (27) je u banci u sefu skrivala 58 grama kokaina i 87.400 eura: Odmah je uhitili

FOTO Djevojka (27) je u banci u sefu skrivala 58 grama kokaina i 87.400 eura: Odmah je uhitili
6

Policajci su prvo kod osumnjičene pronašli marihuanu pa su joj u autu pronašli kokain i amfetamin. Tada su tijekom pretrage stana u Novom Zagrebu zaplijenili još droge, a najveću količinu čuvala je u sefu u banci

VIDEO

Zagrebačka policija uhitila je ženu (27) jer je preprodavala veće količine kokaina, amfetamina i marihuane koje skrivala i prepakiravala u stanu na području Novog Zagreba te drogu prevozila u automobilu Ford Fiesta. Osim što su joj opijate pronašli u autu i stanu, osumnjičena je drogu čuvala i u bankovnom sefu gdje joj je policija pronašla 58 grama kokaina koji je bio pakiran u četiri paketa kao i 87.400 eura. 

- U srijedu oko oko 11.55 sati u Ulici Svetog Mateja u Zagrebu uočili osumnjičenu 27-godišnjakinju koja im je tijekom daljnjeg postupanja policijskih službenika predala oko 0,55 grama marihuane pakirane u jedan plastični paketić. Tog su istog dana policijski službenici obavili pretragu osobnog automobila Ford Fiesta zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu osumnjičene te su pronašli ukupno 5,2 grama kokaina pakiranog u devet plastičnih paketića i 5,8 grama amfetamina pakiranog u jedan plastični paketić - priopćila je policija i dodala kako su joj tad otišli pregledati stan.

- Policijski službenici obavili su i pretragu stana na području Novog Zagreba i pronašli ukupno 1,3 grama marihuane, 0,8 grama kokaina pakiranog u vakumirani plastični paketić, 68,4 grama amfetamina pakiranog u tri  vakumirana plastična paketa kao i jedan uređaj za vakumiranje te 74 plastičnih vrećica za vakumiranje - dodali su iz policije te su u četvrtak 17. studenog obavili i pretragu bankovnog sefa.  

- Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenu 27-godišnjakinju predali pritvorskom nadzorniku i kaznenu prijavu su podnijeli Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu - zaključili su iz policije. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.