Obavijesti

News

Komentari 216

FOTO Gradonačelnik razrušene Petrinje non stop hoda u skupim jaknama, prslucima, vestama...

FOTO Gradonačelnik razrušene Petrinje non stop hoda u skupim jaknama, prslucima, vestama...
12

Hvala vam lijepo, ja ću sad nastojati otići obući se u Crveni križ, kako bih bio prijemčiviji, komentirao je jučer Dumbović fotografiju na kojoj nosi jaknu luksuzne marke čiji cijene dostižu i desetak tisuća kuna...

Nakon što je gradonačelnik Petrinje Darinko Dumbović snimljen kako šeta u skupoj jaknici marke Philipp Plein, portal Telegram je prokopao arhivu fotografija. Pronašli su brojne slike na kojima Dumbović šeta u luksuznim jaknama.

Na društvenim mrežama se pojavila hrpa komentara kako nije primjereno da Dumbović Petrinjom šeta u jakni od tisuću eura pa smo ga zamolili za izjavu.

- Očito je sve oko mene i u vezi sa mnom sad pitanje, kampanja. Jakna je koštala puno, puno manje, platio sam ju 270 eura, davno, na sniženju, dobro se cijene sjeća petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović. 

Dumbović: 'Pa ta jakna košta 2.000 kuna. Što bih trebao, oblačiti se u Crvenom križu?!'
Dumbović: 'Pa ta jakna košta 2.000 kuna. Što bih trebao, oblačiti se u Crvenom križu?!'

- Oko svakog mog koraka se sad stvara fama, a jakna košta puno manje. Očito je sad sve pitanje, u kampanji, odgovara Dumbović. Ne misli li da i svojom odjećom šalje poruku Petrinjcima, pitali smo ga, na što je zahvalio, a onda kazao da će put Crvenog križa. 

-  Hvala vam lijepo, ja ću sad nastojati otići obući se u Crveni križ, kako bih bio prijemčiviji. Svaki moj korak ima neku dimenziju iz koje se stvara fama, i u kojoj očito mnogi pričaju svoju priču. Znam da smo u kampanji, i u demokraciji, sve to poštujem, ljudi imaju pravo prodavati priču, pitanje je samo koji će medij to onda i prenositi, dodao je gradonačelnik. 

Petrinja: 23 kontejnera na Sajmištu u potpunosti su spremni za prijem stanara Petrinja: Kod potresom oštećene crkve sv. Nikole na pravoslavnom groblju obilježen Badnji dan Petrinja: 23 kontejnera na Sajmištu u potpunosti su spremni za prijem stanara Petrinjski gradonačelnik Dumbović u Sisku ženama dijelio ruže

Ovdje možete pročitati sve o aferama povezanim uz petrinjskog gradonačelnika.