News

Komentari 6

FOTO Velike gužve u Zagrebu zbog prosvjeda i reli utrke

FOTO Velike gužve u Zagrebu zbog prosvjeda i reli utrke

Dio Zagrebačkih prometnica bio je danas zatvoren zbog WRC Croatia Rallyja što je stvorilo poprilične gužve u prometu, a stanju na cestama nije pomogao ni prosvjed povremenih prijevoznika

WRC Rally Croatia natjecanje je najboljih svjetskih vozača koje je od četvrtka do nedjelje prvi put u Hrvatskoj - na lokalnim cestama Zagrebačke, Karlovačke i Krapinsko-zagorske županije te grada Zagreba.

Danas od 12 do 24 sata za potrebe ceremonijalnog starta zatvoren je promet zapadnog kolnika Ulice Hrvatske bratske zajednice u Zagrebu (prostor ispred zgrade NSK).

Obilazni pravci su:

Ulica Grada Vukovara- Savska - Savski most- Rotor- Avenija Dubrovnik- Most – Most Mladosti- Držićeva- Ulica Grada Vukovara.

Ulica Grada Vukovara- Držićeva- Most slobode pa dalje prema Novom Zagrebu ili odvojak sa Savske na Slavonsku aveniju- Aveniju Većeslava Holjevca- Most Slobode i dalje u Novi Zagreb.

- Svi građani i sudionici prometa koji se zateknu u blizini navedenih dionica utrke dužni su se pridržavati uputa i naredbi policijskih službenika, kao i uputa redarske službe - rekli su iz PU zagrebačke.

Prometnim gužvama pridonio je danas i prosvjed povremenih prijevoznika koji traže pomoć od Vlade jer im leasing kuće oduzimaju vozila. Blokirali su promet u Savskoj ulici i ispred Nacionalne i sveučilišne knjižnice.

Mapu s vremenima i lokacijama zatvaranja prometnica zbog WRC Croatia Rallyja možete pronaći ovdje.

Najčitaniji članci