News

Komentari 161

Fotografija užasne nesreće: Autom preletio kanal, udario u električne stupove i poginuo

Fotografija užasne nesreće: Autom preletio kanal, udario u električne stupove i poginuo

Policija je objavila fotografiju nesreće koja je u petak uzela jedan mladi život. U 23.15 sati 25-godišnji vozač prešao na suprotnu prometnu traku, zahvatio travnatu površinu i udario u betonski šaht

Vozač osobnog automobila (25) poginuo je kasno u petak u Bodovaljcima. Policija je utvrdila da je 25-godišnji vozač prešao na suprotnu prometnu traku, zahvatio travnatu površinu i udario u betonski šaht i zaštitnu ogradu mosta odvodnog kanala. Automobil se potom odbio preletjevši preko kanala, kojom prilikom je udario u dva drvena i betonski stup niskonaponske mreže. Od jačine udara u drvene stupove došlo je do puknuća stupova i više metalnih vodova te prestanka isporuke električne energije, priopćila je Policijska uprava brodsko-posavska.

Na mjestu nesreće intervenirali su pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Staro Petrovo Selo kako bi izvukli tijelo 25-godišnjaka.

Također su obavješteni djelatnici HEP-a radi saniranja štete na stupovima i električnim vodovima. Tijekom trajanja očevida od 23.40 do 5.30 sati, promet je županijskom cestom 4178 bio zatvoren i preusmjeravan obilazno.

O prometnoj nesreći je obaviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu.

Najčitaniji članci