Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Fotoreporter pomogao policajcima uloviti lopova

SAD: Kradljivca Normana Thompsona (35), koji se skrivao u jednom stanu u Lewistonu, policija je vidjela u srijedu na biciklu. Počeo im je bježati...

Russ Dillingham
Foto: Russ Dillingham
0 komentara

Russ Dillingham (47) , fotoreporter novina The Sun Journal, pomogao je američkoj policiji uhvatiti lopova Normana Thompsona (35). Njega su mjesecima tražili zbog nekoliko ukradenih automobila u Lewistonu, Auburnu i Maineu.
- Nikada ga ne bi uhvatili da nije bilo Russa. Uspio je snimiti fotografiju, srušiti bjegunca i zadržati ga dok nismo stigli - rekao je detektiv Adam Higgins. Kradljivca Normana Thompsona, koji se skrivao u jednom stanu u Lewistonu, policija je vidjela u srijedu na biciklu. Kada je vidio da ga prate počeo je bježati prema svom utočištu.
- Ušli smo u stan, a on je skočio sa trećeg kata. Letio je poput Supermana. Pao je na krov garaže i skočio na tlo - priča Higgins. Vidjevši fotografa detektiv mu je dobacio: "Obori ga Russ!".
- Uvijek sam se pitao kako bih postupio u takvim situacijama, a zapravo uopće ne treba razmišljati već samo reagirati - rekao je fotograf Russ Dillingham.

Možda vas zanima i ovo:
Message