News

Komentari 4

Gaća o odlasku članova SDP-a iz Vukovara: Nisu se oni iščlanili, nego su iščlanjeni po Statutu

Gaća o odlasku članova SDP-a iz Vukovara: Nisu se oni iščlanili, nego su iščlanjeni po Statutu

Nadam da će Vukovarke i Vukovarci na izborima dati podršku upravo takvoj politici - rekla je Glasovac istaknuvši kako Vukovaru trebaju radna mjesta te budućnost i perspektiva

Potpredsjednica SDP-a Sabina Glasovac izjavila je u nedjelju u Vukovaru kako je vrijeme da na čelo Vukovara dođu ljudi koji tom gradu mogu osigurati "svjetliju budućnost "i učiniti Vukovar "gradom bez podjela".

- Ja sam uvjerena da to mogu Damir Maduna i Biljana Gaća i nadam da će Vukovarke i Vukovarci na izborima dati podršku upravo takvoj politici - rekla je istaknuvši kako Vukovaru trebaju radna mjesta te budućnost i perspektiva. Po njezinim riječima, vrijeme je da građanke i građani Vukovara "uzmu stvar u svoje ruke" i izaberu one koji "nude Vukovar perspektive i Vukovar bez podjela".

Također je kazala kako SDP u lokalne izbore ulazi s novim naraštajem političara u koje ima povjerenje.

- Ono što mi u SDP-u očekujemo da u sredinama u kojima obnašamo vlast tu vlast i zadržimo, ali i da iznenadimo u nekim sredinama gdje do sada nismo imali uspjeha - rekla je Glasovac koja je u Vukovar došla kako bi pružila podršku tamošnjim kandidatima stranke na predstojećim lokalnim izborima.

Povjerenica SDP-a za vukovarsku gradsku organizaciju i kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika Biljana Gaća osvrnula se na prelazak nekoliko članova vukovarskog SDP-a predvođenih bivšim predsjednikom te organizacije Goranom Bošnjakom nezavisnom kandidatu za gradonačelnika Vukovara, bivšem SDP-ovcu Željku Sabi, rekavši kako se oni nisu sami iščlanili već su iščlanjeni sukladno Statutu stranke jer su rekli da će biti na listi drugog kandidata.

Kandidat SDP-a za gradonačelnika Grada Vukovara, nestranački Damir Maduna opovrgava jučerašnje navode Željka Sabe kako SDP u Vukovaru obmanjuje građane pri prikupljanju potpisa tako  da ih uvjerava da potpisuju za Željka Sabu.

- To jednostavno nije istina. Potpisne liste imaju imena i prezimena. Zapravo je obrnuto. Željko Sabo se predstavlja kao SDP - ustvrdio je Maduna.

 

Najčitaniji članci