Obavijesti

News

Komentari 32

Tragedija kod Garešnice: Vozač udario biciklista i usmrtio ga...

Tragedija kod Garešnice: Vozač udario biciklista i usmrtio ga...
5

Mladi vozač nije prilagodio brzinu uvjetima na cesti. Zbog neprilagođene brzine noću po mokrom kolniku, prednjim dijelom automobila udario je 59-godišnjeg biciklista

VIDEO

Prometnu nesreću u kojoj je u utorak oko 6.30 sati na cesti Hercegovac - Veliki Zdenci poginuo biciklist skrivio je 21-godišnji vozač osobnog automobila Alfa Romea bjelovarskih registarskih oznaka, izvijestila je bjelovarska policija poslijepodne, nakon obavljenog očevida.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

00:41

Prometna nesreća dogodila se zato što mladi vozač nije prilagodio brzinu uvjetima na cesti. Zbog neprilagođene brzine noću po mokrom kolniku, prednjim dijelom automobila udario je 59-godišnjeg biciklista koji se kolnikom kretao uz desni rub u istome smjeru. Policija je podsjetila da biciklist nije nosio reflektirajući prsluk ni odjeću.

Vozač bicikla J.F. s prijavljenim prebivalištem u Velikoj Barni na mjestu je poginuo, a on je prva ovogodišnja žrtva na prometnicama Bjelovarsko-bilogorske županije.

Očevid je na mjestu nesreće vodila zamjenica općinske državne odvjetnice u Bjelovaru uz stručnu pomoć policijskih službenika, a po njezinu nalogu u srijedu će se obaviti obdukcija.

Vozač osobnog automobila nije bio pod utjecajem alkohola, a protiv njega slijedi kaznena prijava. 

Teretnjakom usmrtio biciklista

U ponedjeljak oko 17 sati između naselja Donja Dubrava i Đelekovec u prometnoj je nesreći poginuo 67-godišnji biciklista s područja općine Legrad.

Vozač (44) s područja Koprivnice, teretnjakom čakovečkih registracija zbog neprilagođene brzine, smanjenje vidljivosti i gustoće vozila nije prilagodio brzinu vožnje, te je izlaskom iz zavoja na ravnom dijelu ceste udario u biciklistu koji se vozio u istom smjeru. Uslijed udara biciklista je odbačen izvan kolnika, te je ekipa Hitne medicinske pomoći utvrdila njegovu smrt na mjestu nesreće.

Biciklist nije bio označen reflektirajućim prslukom a niti drugom reflektirajućom odjećom.

Zbog obavljanja očevida državna cesta između naselja Donja Dubrava i Đelekovec  bila je ztavorena više od 4 sata za sav promet.

Protiv vozača teretnjaka bit će podnesena kaznena prijava zbog izazaivanja prometne nesreće, izvjestili su iu PU međimurske.    

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...