Obavijesti

News

Komentari 0

Gasi se Dubrovačka televizija: 'Tko je sve odgovaran za ovu situaciju u kojoj smo se našli?'

Gasi se Dubrovačka televizija: 'Tko je sve odgovaran za ovu situaciju u kojoj smo se našli?'

Nitko od zaposlenika nije primio plaću za siječanj, a prema informacijama koje nam je dao većinski vlasnik, teško da ćemo biti plaćeni i za sve što smo radili u veljači. Nitko od nas ne prima naknade za prekovremeni rad niti smo to ikad tražili, priopćili su

VIDEO

Nakon 18 godina gasi se Dubrovačka televizija. Vijest su na Dubrovačkom portalu podijelili djelatnici televizije. Njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

POGLEDAJTE VIDEO:

Dragi čitatelji informativnog portala Dubrovačke televizije, obavještavamo vas s velikim žaljenjem kako se od ovog četvrtka 29. veljače Dubrovačka televizija gasi. Naime, danas smo zaprimili obavijest većinskog vlasnika Orsata Zovka i direktorice Nikoline Dvorski kako je tvrtka ponovno u blokadi te kako će se do kraja ovog tjedna proglasiti stečaj zbog lošeg poslovanja i nedostatka sredstava.

Ovo je veliki gubitak za Grad Dubrovnik i Dubrovačko-neretvansku županiju. I veliki gubitak svima nama.

Dubrovačka televizija emitira program već 18 godina. Dugih 18 godina ulazimo u vaše domove. Uspješno smo prenosili uživo sva bitna događanja za Dubrovnik i okolicu, radili predizborna sučeljavanja, prenosili Divlju ligu, sportske manifestacije i utakmice, u središnjoj informativnoj emisiji Dnevnik otkrivali afere, u brojnim emisijama obrađivali teme važne za sve vas gledatelje i najvažnije od svega – svakog se dana trudili dati sve od sebe kako biste dobili što više informacija na jednom mjestu i kako biste nas na neki način smatrali svojim članom obitelji.

Obraćali ste nam se kad ste imali probleme i kad bi institucije zakazale. Izlazili smo na terene i predano radili upravo zbog vas. Tužni smo zbog ovakvog kraja, no ostaje nada kako naš rad neće ostati zaboravljen.

Detalji misterioznog ubojstva iz 2022.: S lažnim papirima nudila kuću u Dubrovniku pa ga ubili...
Detalji misterioznog ubojstva iz 2022.: S lažnim papirima nudila kuću u Dubrovniku pa ga ubili...

Tko je sve odgovaran za ovu situaciju u kojoj smo se našli? Odgovora je sigurno mnogo, no ostat ćemo profesionalni i dostojanstveni pa prstom nećemo upirati u nikoga.

Nitko od zaposlenika nije primio plaću za siječanj, a prema informacijama koje nam je dao većinski vlasnik, teško da ćemo biti plaćeni i za sve što smo radili u veljači. Nitko od nas ne prima naknade za prekovremeni rad niti smo to ikad tražili. Ovaj posao radimo iz ljubavi, no ne živi se samo od ljubavi stoga vjerujemo u institucije pravne države i poduzet ćemo sve korake kako bismo primili plaće za sve što smo do danas odradili.

Za kraj, želimo vas obavijestiti kako ćemo sutra u 18 sati u terminu dnevnika emitirati specijalni dokumentarac o radu, djelovanju i postojanju – Dubrovačke televizije. Vama se, dragi gledatelji prije svega zahvaljujemo na pažnji i vjernosti svih ovih dugih 18 godina. Hvala vam na svemu i doviđenja, objavili su djelatnici Dubrovačke televizije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući
Peđa Grbin nakon  pregovora s DP-om:  Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...
VIDEO: OBRAĆANJE ŠEFA SDP-A

Peđa Grbin nakon pregovora s DP-om: Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...

Do potrebnih 76 ruku još nitko nije došao, HDZ je, podsjećamo, na ovim parlamentarnim izborima osvoji 61 mandat, SDP 42, dok je Domovinski pokret s 14 osvojenih mandata 3. stranka u državi...