Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Georgij: 'Slike tragičnog jutra mi se polako vraćaju’

Samo dva dana nakon tragedije Georgij je dao izjavu za 24sata. Tada se ničeg nije sjećao, a sada kaža kako se dobro sjeća svakog detalja...

24sata
Foto: 24sata
9 komentara

Da mi je najbolji prijatelj Toše poginuo, doznao sam od medicinskog osoblja i nikad ga neću zaboraviti, kazao je vozač Touarega Georgij Georgijevski. Kaže kako nije zaspao za volanom i da se prisjetio detalja nesreće. Samo dva dana nakon tragedije Georgij je dao izjavu za 24sata. Tada se ničeg nije sjećao. Na kućnoj je njezi, a kako kaže, bol zbog Tošina gubitka najveća mu je kazna i gore ne može biti.
- Kod kuće sam s roditeljima i bratom i oni se brinu da imam kakav takav mir iako ne znam hoću li duševni mir više ikad pronaći. Još sam pod sedativima, ali nešto blažim pa mi se slike onoga tragičnog jutra polako vraćaju u sjećanje. Svaki se dan sjetim ponekog detalja i mozaik događaja polako se slaže. Sva su ta sjećanja za mene više nego bolna - tihim je glasom telefonski rekao Đole. Dodao je i kako ga dvaput na dan posjećuju doktori, prima injekcije, anestetike i sredstva za smirenje.
- Tošu sam poznavao 15 godina, a posljednjih šest smo se intenzivno družili. Izgubio sam najboljeg prijatelja. Pozdravljao me s: 'Kako si, brate’ - rekao je Georgijevski za makedonski list Večer. Kako kaže Đole, njegovo kompletno liječenje platit će Tošina menadžerica Ljiljana Petrović, koja ga zove svaki dan.

Možda vas zanima i ovo:
Message