Obavijesti

News

Komentari 45

Glazbenicu Rucner u Skupštini Miki zamijenio bivšom misicom

Glazbenicu Rucner u Skupštini Miki zamijenio bivšom misicom
1

Mandatno imunitetno povjerenstvo danas poslijepodne je održalo sjednicu na kojoj je potvrđeno da će Anu Rucner zamjeniti bivša Miss Universe Natalija Prica Oreški

VIDEO

Viliončelistica Ana Rucner više nije zastupnica u zagrebačkoj gradskoj Skupštini. Ona je ušla na listi stranke zagrebačkog gradonačlenika Milana Bandića kao zastupnica. Mandatno imunitetno povjerenstvo danas poslijepodne je održalo sjednicu na kojoj je potvrđeno da će Anu Rucner zamjeniti bivša Miss Universe Natalija Prica Oreški.

Kako saznajemo, članovi Povjerenstva su dobili samo šturo obrazloženje da se Rucner povlači iz osobnih razloga. U zadnjih godinu dana, otkako je zastupnica, Bandić je novčano pomagao karijeru Rucner. Tvrtki Meritum komunikacije njenog menadžera je isplaćeno 165.000 kuna za snimanje spota o Nikoli Tesli, 40.000 kuna za put u Kinu gdje je, prema službenom obrazloženju, promicala ljepote Zagreba i Hrvatske i tako utjecala na dolazak kineskih turista.

Gudački kvartet Rucner i Meritum komunikacije d.o.o. koje rade promociju violočelistice te je vlasnik tvrtke njezin menadžer su 21. ožujka ponovno primili novac od grada Zagreb. U službenom obrazloženju piše da im se isplaćuje 14.400 kuna zbog troškova realizacije obljetničkog koncerta u maloj dvorani Lisinski koji su imali 18. veljače 2018. Tu odluku su donijeli unatoč tome što je cijena ulaznica za koncert bila 80 kuna prema informacijama na stranici Lisinskog. 

Njena zamjenica, stomatologinja Natalija Prica Oreški je je članica Bandićeve stranke i vodi Forum mladih. Bila je u njegovu stožeru, a još prije sedam godina, kada se on kandidirao na predsjedničkim izborima, objasnila je kako je krenula ta suradnja i zašto ga podržava.

Davor Puklavec/Pixsell


- Gospodin Bandić je uvijek podržavao Miss Universe. Uvijek dođe i pogleda…zato mu zahvaljujem – rekla je u videu na kojem je u društvu s Vladirom Kraljevićem, organizatorom natjecanja.

Prica Oreški je zajedno s Kraljevićem upoznala i Donalda Trumpa i prije nego je postao predsjednik, a kada je izabran, rekla je da joj je drago što je pobijedio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.