Obavijesti

News

Komentari 8

Glazbenik Cobra boluje od 17 bolesti i treba pomoć

Glazbenik Cobra boluje od 17 bolesti i treba  pomoć
9

Međimurski glazbenik Zdravko Ciglarić obolio je prije pet godina i otad su mu ustanovili leukemiju, neuroendokrini tumor, dijabetes, POEMS...

VIDEO

Jedina želja mi je poživjeti dovoljno da upoznam unuke, kaže Zdravko Ciglarić Cobra (45). Do prije pet godina međimurski glazbenik bio je potpuno zdrav. Onda su ga počele sustizati bolesti. Danas je nepokretan i stalno je na respiratoru. Ne može ništa bez supruge Nade.
- Imam kroničnu mijeloičnu leukemiju, neuroendokrini tumor i POEMS, bolest za koju su i rijetki liječnici čuli - kaže Ciglarić i objašnjava da je POEMS bolest koja se očituje tako što tumori nasumično zahvaćaju organe. Kod njega su se već pojavili na plućima, a sumnjaju i na metastaze na mozgu. Jedina nada mu je institut u Upsalli u Švedskoj, gdje operiraju pomoću najmodernijih metoda. No takvo liječenje stoji 730.000 kuna.
- Taj novac nemam. Svi imamo kredite, čak je i kći digla stambeni kredit za moje liječenje - kaže Cobra. Najviše ga, dodaje, muči što je obolio dok su kćeri išle u srednju školu. I jedna i druga su bile odlične učenice te su trebale na fakultet.
- Onda su moje bolesti sve upropastile. Sav novac je otišao na liječenje. Preostaje mi da umrem i tako ih spasim - kaže Cobra. Liječnici ga ne mogu operirati jer bi gotovo sigurno umro tijekom operacije zbog komplikacija, a osim s tri smrtonosne, Cobra se bori s još 14 drugih bolesti, a zbog neizdrživih bolova svakodnevno troši mnogo morfija.
Obitelji Zdravka Ciglarića možete pomoći uplatom na žiro-račun br. 2484008-3109427162 u Raiffeisen banci.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...