News

Komentari 4

Glumila kćer da bi postala navijačica u srednjoj školi

Glumila kćer da bi postala navijačica u srednjoj školi

Wendy Brown (34) iz Winsconsina sudili su zbog krađe identiteta, no na kraju je smještena na psihijatriju. Kaže da nikada nije imala djetinjstvo

Wendy Brown (34) iz Winsconsina u Americi završila je u utorak na psihijatriji nakon što je u srednjoj školi glumila svoju 15-godišnju kćer kako bi postala članica navijačke ekipe. Sudili su joj zbog krađe identiteta, ali je očajna žena oslobođena krivnje. Na sudu je izjavila kako je željela maturirati i biti navijačica jer nikada nije imala djetinjstvo te je željela nadoknaditi propušteno. Uz pomoć kćerine osobne iskaznice upisala se u školu, redovito je pohađala treninge tijekom ljeta, a po početku nastave jedan je dan sjedila i u đačkim klupama. Sudjelovala je i na zabavi navijačica na bazenu. Kako se kasnije nije pojavila u školi, uprava ju je potražila i našla u zatvoru, gdje je završila zbog pronevjere. Učenici  kažu kako je izgledala starije, ali se ponašala kao tinejdžerica.
- Nije nam palo na pamet propitivati i istraživati. Jednostavno kažete 'a dobro, kako god' - rekao je za CBS učenik Spencer Corpus.

Najčitaniji članci