Obavijesti

News

Komentari 4

Gnjevni programer im oteo stranicu jer mu nisu platili

Gnjevni programer im oteo stranicu jer mu nisu platili
1

Vlasnici kafića "Del Boys" u zagrebačkom naselju Črnomerec ostali su bez internet stranice jer programeru nisu isplatili honorar od 2000 kuna

VIDEO

Programer Siniša zbog neisplaćenih 2000 kuna preuzeo je njihovu stranicu i na njoj objavio pismo u kojem im između ostalog govori da će se web stranica pustiti u rad kad mu isplate novac.
- Stranicu sam završio prije mjesec dana, a novac još nisam dobio. Platili su mi samo 250 kuna al to je ono "Englez se pravi Englez" - komentirao je Siniša dodajuću da je sam platio host te izradu Flasha na hrvatskom i engleskom jeziku. Programer je posao pristao izraditi u fušu nakon usmenog dogovora tako da vlasnici mogu, a i ne moraju platiti honorar. S druge strane ne plate li, stranica im neće biti puštena na web.

PISMO PROČITAJTE OVDJE
Dragi John i Ana Webster.
Kada mi platite moj rad onda će Vaša stranica opet biti postavljena na internet. Cijena za stranicu je 2000 kn. Ako vi mislite da to vrijedi 60 kn mjesečno ili 250 kn jednokratno onda s vama stvarno nešto nije u redu te je to uvreda za ljude u mojoj struci ako vi mislite da mi radimo za gore navedene iznose. Jednostavno ne znam kako ste me mogli krivo razumjeti kad sam vam govorio cijenu, jednostavno nevjerojatno. Samo troškovi hostinga by the way koji je već aktiviran, znate da sam ga platio za vas te moja non-stop dolaženja kod Vas (bio sam barem 10 puta kod vas u kafiću, pola od toga vas nije bilo, a zaboravili ste mi javiti da vas nema ili da mi niste donijeli/ostavili papire, materijal za sajt....) te mobitela koliko sam potrošio na razgovore, benzin itd.... debelo prelaze vaših 250 kuna koliko ste voljni platiti za sajt.
Tko vam napravi sajt u flashu sa hostingom i domenom za manje novaca čitaj za manje od 2000 kn ja vam pokalanjam ovaj sajt!!!
Do sada ste mi isplatili 0 kn, a sajt vam se radi 6 mjeseci koliko me vučete za nos sa sadržajem itd...
 Kada me nazovete i isplatite cjelokupni iznos možete se nadati da vratim sajt natrag na internet. Ne vjerujem da ste se tako ponijeli prema meni nakon svega što sam učinio za vas, (dobili ste catering za novu godinu po smiješnoj cijeni te sam vam cca mjesec dana kasnije donio paket sendviča i salata koji ste htjeli uvesti u vaš kafić za 0 kn by the way cijena tog paketa bila je cca 400 kn minimalno. Nisam vam za to uzeo jedne kune!
Ovaj tekst sam odlučio napraviti iz očaja jer me nitko nikada tako nije "preveslao" kao vi.
Neka ljudi čitaju ovo, pa neka vide kakvi ste gazde i ljudi.
Za sve koji neznaju kafić se nalazi na Črnomercu br. 31 te nosi ime Del Boys caffe bar, eto ako ništa drugo da vas malo reklamiram.


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio
FELJTON: ČERNOBIL, 5. DIO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio

Valerij Legasov je tvrdio da je vlast tajila greške u dizajnu reaktora, ali i prethodne nesreće u drugim elektranama. Dvije godine nakon černobilske katastrofe se objesio

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...
Kirurg i tim iz Dubrave vraćaju djeci osmijeh na lica: 'Čudesno, Šimunov ožiljak se jedva i vidi'
SPAS ZA STOTINE MALIŠANA

Kirurg i tim iz Dubrave vraćaju djeci osmijeh na lica: 'Čudesno, Šimunov ožiljak se jedva i vidi'

U Hrvatskoj se na 1000 novorođene djece rodi jedno dijete s nekim od oblika rascjepa usne i nepca. Svi se liječe u KB Dubrava koja je referentni centar za liječenje ove bolesti. Osim djece iz Hrvatske, dolaze i iz regije