Obavijesti

News

Komentari 0

Golobradi Bonnie i Clyde: Ukrali kalašnjikov pa pucali na policiju

Golobradi Bonnie i Clyde: Ukrali kalašnjikov pa pucali na policiju

FLORIDA Sad se suočavaju s teškim optužbama za pokušaj ubojstva policijskih službenika i oružane pljačke nakon što su pobjegli iz doma, provalili u kuću i ukrali kalašnjikov te pucali četiri puta

VIDEO

Dvoje djece, Travis O'Brien (12) i Nicole Jakson (14), pobjegli su iz dječjeg doma na Floridi, provalili su u kuću gdje su ukrali kalašnjikov, pištolj i pušku, a zatim pucali na šerife koji su ih očajnički nagovarali da se predaju.

Šerif okruga Mike Chitwood djecu je opisao kao zle i usporedio ih s Bonnie i Clydeom. 

Iz dječjeg doma nestali su nešto prije 17 sati. Šerifi su pretraživali područje, a našli su ih kada je susjed izvjestio da je oko 19.30 čuo razbijanje prozora. Primjetili su da je u kući dvoje djece te su kontaktirali vlasnika, no on im je potvrdio kako on i njegova obitelj nisu u kući. Također im je potvrdio da u kući ima nekoliko vrsta oružja.

Djevojčica je pucala na šerife koji su opkolili dom i naredili im da izađu. U 30 minuta, pucali su četiri puta. Dječak se odmah predao. Nakon što je djevojčica htjela pucati i peti put, šerifi su je upucali.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Hitno je prevezena u bolnicu s ozlijedama opasnim po život, a sada je stabilno. Dječak, koji je dijabetičar, također je prevezen u bolnicu. Nijedan šerif nije ozlijeđen.

- Šerifi su učinili sve da ih smire. Zamalo su izgubili živote 12-godišnjaka i 14-godišnjakinje. Da nije bilo njihove obuke i nadzora ... Netko bi završio mrtav. Čekali su i čekali, a onda im je jedini izbor bio uzvratiti istom mjerom - rekao je šerif Chitwood.

Golobradi Bonnie i Clyde sada se suočavaju s teškim optužbama za pokušaj ubojstva policijskih službenika i oružane pljačke.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1