Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Gospić: Policija kod muškarca našla pušku, streljivo, bombu

Neslužbeno se doznaje da je policija u pretragu išlo ciljano zbog oružja, a da je isti muškarac već ranije bio pod sankcijama zbog obiteljskog nasilja

4 komentara

Policija je uhitila 52-godišnjeg Gospićanina kojemu zbog posjedovanje zabranjenog naoružanja prijeti do pet godina zatvora, a da ga je ranije policiji sam dragovoljno predao mogao je proći bez sankcija, doznaje se u gospićkoj policiji.

U pretrazi prostorija koje koristi 52-godišnjak iz Gospića policija je pronašla dvije automatske puške, šest okvira za automatsku pušku, 637 komada raznog streljiva i ručnu bombu. Lišen je slobode i predan pritvorskom nadzorniku te će uz kaznenu prijavu biti saslušan na  nadležnom državnom odvjetništvu, priopćeno je iz policije.

Riječ je tu ne samo o oružju koje je neovlašteno posjedovao, već i o oružju čije je posjedovanje građanima zabranjeno.

Glasnogovornica gospićke PU Maja Brozičević Hini je kazala da osumnjičenom prijeti od šest mjeseci do pet godina zatvora, a mogao je proći nekažnjeno da se riješio oružja dragovoljnom predajom u sklopu akcije 'Manje oružja-manje tragedija', koja još traje, no svakako prije nego policija oružje pronađe.

Neslužbeno se doznaje da je policija u pretragu išlo ciljano zbog oružja, a da je isti muškarac već ranije bio pod sankcijama zbog obiteljskog nasilja.

 

Možda vas zanima i ovo:
Message