News

Komentari 6

Gotova obdukcija: Muškarac je preminuo od moždanog udara, žena pala niz stepenice i umrla

Gotova obdukcija: Muškarac je preminuo od moždanog udara, žena pala niz stepenice i umrla

Razriješene su okolnosti smrtnog stradavanja muškarca i žene koji su u utorak pronađeni mrtvi u dvorištu obiteljske kuće u Crnom Potoku na području Topuskog

U srijedu je na Odjelu patologije OB Sisak obavljena obdukcija te je utvrđeno da je 69-godišnjak preminuo od posljedica moždanog udara, dok je 72-godišnjakinja preminula uslijed pada sa stepeništa kuće. 

- Tijekom provedenog kriminalističkog istraživanja nisu utvrđeni elementi kaznenog djela. O navedenom događaju policija Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku podnosi posebno izvješće - priopćila je Policijska uprava sisačko moslavačka.

Podsjetimo, susjedi su za 24sata u utorak ispričali kako vjeruju da je par umro prirodnom smrću. Muškarca su pronašli u vrtu, s dekom i jastukom pod glavom, a ženu kod stepenica pred kućom. 

- Zajedno su posljednjih desetak godina, nakon što je Đurđi preminuo suprug i iz susjednog sela se doselila Ljubanu. Lijepo su se slagali. Vjerujem da je njihova ljubav i puno duže trajala od zajedničkog života. Ljuban se nikada nije ženio - ispričao nam je susjed. 

Najčitaniji članci