Obavijesti

News

Komentari 0

GreenOn festival stiže u Zadar od 8. do 10. kolovoza!

GreenOn festival stiže u Zadar od 8. do 10. kolovoza!
3

Još samo desetak dana do početka GreenOn movementa koji će se od 8. do 10. kolovoza prvi puta održati u Zadru na tri vrlo atraktivne lokacije! Požurite po ulaznice!

VIDEO


Još 10 dana dijeli nas od početka GreenOn movementa, događaja koji po prvi puta u Hrvatskoj ujedinjuje inovacije, zelene tehnologije, edukacije i glazbu.  Od 08. do 10. kolovoza na tri atraktivne zadarske lokacije održat će se Start Up akademija, predavanja u sklopu Inovation Expoa i glazbeni program Open Air.

Prvi dan rezerviran je za Start Up akademiju, čiji su polaznici studenti i mladi iz cijele Hrvatske, a broj polaznika bit će ograničen na njih 200, kako bi program, koji se održava u zadarskoj Gradskoj vijećnici , bio što kvalitetniji i interaktivniji. Predavači na akademiji bit će Šime Erlić, Pročelnik odjela za EU fondove grada Zadra, Aljoša Pleić, Predsjednik uprave Sunstroom investicija te Saša Cvetojević suosnivač Zagrebačkog inkubatora poduzetništva.

Drugog dana, tijekom Inovation Expoa koji započinje u 17:00 sati na Trgu 5 bunara,  javnosti će biti predstavljeni Loox - električni automobil Dok-Inga, studentska formula FSB racing teama, inovativni sustavi Membrain koncepta - pametne samoodržive studentske kuće te najbolji projekti izabrani iz natječaja inovacija GreenOn Inovation Expoa. Pobjednik GreenOn Innovation Expoa dobit će novčanu nagradu u iznosu od 20.000 HRK i pomoć pri razvoju proizvoda od Zadarske razvojne agencije i poduzetničkog inkubatora.

Natjecatelji su mladi inovatori do 35 godina, koji se natječu u domeni zelenih tehnologija i društveno odgovornog poslovanja. Pobjednik ovog natjecanja biti će odlučen glasovima publike i stručnog žirija, sastavljenog od predstavnika partnera GreenOn Movementa.

Treći, rasplesani dan GreenOna na zadarskim Jazinama, zaokružit će nastup australsko britanske Drum N' Bass atrakcije Pendulum, majstora break beata - The Freestylers, te domaćih house snaga Drop Dopers i Frankie Goes Deep. Festival je najavljen velikim warm up partyem u klubu Noa na Zrću uz gostovanje TJ Rozdilskog (TJR)

Ulaznice za GreenOn je moguće nabaviti online putem Ticketshopa i na njihovim prodajnim mjestima po cijenama :  Ex YU 129 HRK /17€,  general admission 175 HRK/23€, te Vip ulaznice koje se prodaju po cijeni 300HRK /40€                       

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Horor u Belgiji! Curu (14) dečko namamio u šumu. Silovali je i mučili, uhitili su 10-ero djece
ODVJETNIKU MUČNO

Horor u Belgiji! Curu (14) dečko namamio u šumu. Silovali je i mučili, uhitili su 10-ero djece

'Ovo nikad nisam doživio u svojoj karijeri', rekao je šokirani odvjetnik osumnjičenog. Pretpostavlja se da je djevojka provela dva dana u šumi i ondje ju je najmanje dva puta silovala, mučila i zlostavljala skupina djece

Doznajemo: Domovinski pokret izbacit će Jurčevića iz stranke!
SVE ZBOG POTPISA

Doznajemo: Domovinski pokret izbacit će Jurčevića iz stranke!

Jurčević se usprotivio  koalicijskom sporazumu s HDZ-om i bio je nezadovoljan što nisu dobili Ministarstvo kulture. Predsjedništvo bi trebalo predložiti tu sankciju Časnom sudu stranke koje će donijeti zadnju odluku
Plaćali bi brak, uvozili Hrvate iz Južne Amerike, homoseksualci ne bi mogli udomljavati djecu
DEMOGRAFSKA POLITIKA DP-A

Plaćali bi brak, uvozili Hrvate iz Južne Amerike, homoseksualci ne bi mogli udomljavati djecu

Obećaju povratnicima da neće morati plaćati porez barem 10 godina. Inzistiraju da se u vrtićima, školama, odvoje muške i ženske svlačionice i slične prostorije. Gay parovima žele zabraniti posvajanje djece