Obavijesti

News

Komentari 99

Grudi povećala 12 puta, ali nije dosta: Želim najveće na svijetu

Grudi povećala 12 puta, ali nije dosta: Želim najveće na svijetu
3

Iako joj djecu zadirkuju u školi i svaka sljedeća operacija bi mogla biti pogubna, Lacey (44) je čvrsto odlučila imati najveće grudi na svijetu i postići veličinu L

VIDEO

Majka šestero djece iz Miamija već je 12 puta operirala grudi te kaže kako neće odustati sve dok ne dosegne veličinu košarica L, piše Daily Mail. Djeca Lacey Wildd (44) tvrde kako ih je sram zbog opsesije njihove majke no ona veća za sljedeću operaciju želi postići veličinu trostruki M. Tori (17), Michael (15), Brandon (10) i Jenaveve (5) kažu kako ih u školi zadirkuju zbog majčinih velikih grudi.  

Unatoč svemu, Lacey Wildd pravog imena Paula Simonds, odlučna je imati najveće grudi na svijetu. 

- Kada mi ugrade trostruki M, imat ću grudi koje će biti među pet najvećih u svijetu. To će povećati moju mogućnost zarade. Želim to napraviti kako bi moja djeca imala dobar život - kaže Lacey. 

Dvoje starije djece, Ivy (27) i Silas (24) majku uvjeravaju kako su njezine operacije postale vrlo opasne. Zabrinuti su jer su nuspojave sljedeće operacije zatezanja, bolovi i infekcije koje bi ju mogle ubiti. No Lacey uvjerava kako će bit oprezna i već se priprema za operaciju.

- Već neko vrijeme ne nosim grudnjak kako bi mi se koža rastegnula. Pokušavam i smršavjeti - rekla je Lacey. 

Osim grudi, Lacey je radila liposukciju trbuha, četiri liposukcije cijelog tijela, izgradnju trbušnih mišića, ugradila umetke u stražnjicu te obavila dva podizanja stražnjice. I liječnici joj savjetuju kako bi trebala prestati s operacijama, naročito grudi jer joj se koža već toliko stanjila da je svaki potez preopasan. 

Lacey i dalje vjeruje kako postoji estetski kirurg koji ju je spreman operirati. 

- Jasno mi je da mogu djecu zadirkuju u školi zbog toga, ali svi prijatelji moje kćeri žele mi biti prijatelji na Facebooku. Kad ih dovede kući igram se s njima i ponašam kao normalna mama. Ali ako izvan toga ne radim kao model ili glumica, postajem kao svi ostali. Želim djeci priuštiti sve što sama kao dijete nisam imala. Više nego ikad sam sigurna da želim ovu operaciju i ispunjenje svojih snova - rekla je. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 99
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...