News

Komentari 13

Grupa tinejdžera labudici razbili gnijezdo s jajima, kamenovali ju, umrla od 'slomljenog srca'

Grupa tinejdžera labudici razbili gnijezdo s jajima, kamenovali ju, umrla od 'slomljenog srca'

Nedavno je pronađeno mrtvo tijelo labudice, a mediji pišu kako je njezin partner nestao nakon napada na gnijezdo i jaja. Stručnjaci smatraju kako je labud bio pod prevelikim stresom

Mama labudica uginula je od slomljenog srca nakon što su joj tinejdžeri razbili gnijezdo s jajima. Labudica je gnijezdo savila u Boltonu kod Manchestera krajem svibnja, a grupa vandala gađala ih je ciglama i kamenjem. Tri jaja su razbili, a od ukupnih šest koje je polegla u gnijezdo, labudici su nestala još dva u narednim tjednima. 

Nedavno je pronađeno mrtvo tijelo labudice, a mediji pišu kako je njezin partner nestao nakon napada na gnijezdo i jaja. Stručnjaci smatraju kako je labud bio pod prevelikim stresom zbog čega je napustio labudicu. 

- Nema se tu što reći. Vjerojatno je uginula od slomljenog srca jer je ostala bez svog životnog partnera - rekao je aktivist Sam Woodrow, dok je Michael Mason koji se brinuo o labudici napisao koliko je šokiran cijelom situacijom. 

- Ne želim pisati o tome jer je tužno. Pisao sam vam o labudici koja je izlegla šest jaja, ali su joj ih razbili. Potom su je uznemirivali psi i druge životinje te je ostala samo s jednim jajetom. Njen partner je otišao, a jutros su mi javili da su je našli mrtvu. Plače mi se - napisao je Mason na društvenim mrežama. 

Najčitaniji članci