News

Komentari 84

Gužve na Štamparu: Svi se hoće testirati nakon povratka s mora

Gužve na Štamparu: Svi se hoće testirati nakon povratka s mora

Nakon što se dosta Zagrepčana vratilo s godišnjih odmora na moru, očito su htjeli poduzeti mjere opreza, obzirom da zadnjih dana broj zaraženih korona virusom stalno raste

Na zavodu Andrija Štampar u Zagrebu danas su vladale velike gužve za testiranje i uglavnom su to bili građani koji su se došli dobrovoljno testirati, o svom trošku.

POGLEDAJTE VIDEO Redovi za testiranje na korona virus

Nakon što se dosta Zagrepčana vratilo s godišnjih odmora na moru, očito su htjeli poduzeti mjere opreza, obzirom da zadnjih dana broj zaraženih korona virusom stalno raste i dnevne brojke po županijama premašuju više desetaka svaki dan. Nacionalni stožer je upozorio da bi se dio građana mogao vratiti zaražen s mora, što bi mogao biti razlog gužvi na Štamparu.

Inače, obzirom da građani dolaze bez uputnice i plaćaju test, ne treba se najaviti, iako su danas iz Štampara obavijestili ukoliko se veće gužve kod njih nastave, vjerojatno će se građani morati najaviti. Testiranja se obavljaju svaki dan od 8 do 16 sati, morate imati masku, a rezultati testa stižu na vaš e-mail najkasnije u roku 24 sata.

Najčitaniji članci