Obavijesti

News

Komentari 35

Glavaš iz zatvora: Pratim sve ankete, hvala na povjerenju

Glavaš iz zatvora: Pratim sve ankete, hvala na povjerenju
10

Vladimir Šišljagić je rekao da su zadovoljni podacima iz izlaznih anketa. Svakim novim podacima iz DIP-a sve se više slavi, a pjevaju se i bećarci o Jadranki Kosor

VIDEO

>>> NOVO - HDSSB-ovci su i više nego zadovoljni rezultatima. Priznali su da bi radi osobne zadovoljštine voljeli da su u 4. izbornoj jedinci bili bolji od HDZ-a, ali i ovako su jako zadovoljni. 


HDSSB ostaje na šest mandata po prvim rezultatima iz DIP-a. U stožeru se nakon tih rezultata slavlje pojačalo. Okupljene zabavljaju tamburaši, pjevaju bećarce o Jadranki Kosor.

U stožeru HDSSB-a u Osijeku vlada euforija nakon prvih neslužbenih izlaznih anketa. Po svim istraživanjima prije izbora ta stranka osvajala je 5 mandata, a sada dobivaju čak šest. Ovo je potpuni trijumf te stranke. Dobra atmosfera vlada u kafiću ispod stranačkih prostorija. Slavi se. Iz stranke ističu kako su i više nego zadovoljni rezultatima prvih anketa jer su većinom vodili kapmpanju po selima, 'od vrata do vrata'.

Vladimir Šišljagić je rekao da su zadovoljni rezultatima. Dodaje da treba pričekati one krajnje rezultate, no očekuje da će HDSSB ostati na 6 mandata. 

Nakon prvih anketa javio se i Branimir Glavaš iz zatvora.

- Dragi moji Slavonci i Baranjci, premda sam fizički odvojen od vas, mislima i duhom sam s vama i pratim program televizijskih postaja. Od srca zahvaljujem građanima Slavonije i Baranje na iskazanoj potpori. Ovo je dokaz koliko smo bili u pravu kada smo digli glas prije šest godina protiv zapostavljanja i siromašenja istoka zemlje. Ovi su rezultati dokaz da su naši zastupnici u proteklom mandatu kvalitetno radili i pokazatelj rada na lokalnoj razini. Vjerujem da smo opravdali povjerenju u proteklom razdoblju, a ja obećajem da ćemo se nastaviti boriti za boljitak slavonsko-baranjskog čovjeka i za svoje - rekao je Glavaš.

Zoran Vinković (HDSSB) rekao je za HTV da je izuzetno zadovoljan.

- Slavonija se probudila. Nije mi žao što sam napustio SDP. Ovo je pobjeda građana koji 20 godina žive zapostavljeni - kaže Vinković. 

Dodaje da je ovo početak lijepe priče za Slavoniju i Hrvatsku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao
Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)