Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
7 komentara

HDSSB se riješio G. Matkovića, nisu ga stavili na izbornu listu!

Vladimir Šišljagić kaže da je Matković sam odustao nezadovoljan što nije bio bolje pozicioniran. Međutim, Gordan Matković tvrdi da nije bio odustao od kandidature

Davor Javorović/PIXSELL
Foto: Davor Javorović/PIXSELL

Premda se nadao, a obećavali su mu čak 3. mjesto na izbornoj listi u IV. izbornoj jedinici, Gordana Matkovića, bivšeg osječkog gradonačelnika i visokog dužnosnika HSP-a, njegovi novi stranački drugovi iz HDSSB-a nisu uopće uvrstili na izbornu listu! 

Vladimir Šišljagić, predsjednik HDSSB-a, kaže da je Matković sam odustao nezadovoljan što nije bio bolje pozicioniran. Međutim, Gordan Matković tvrdi da nije bio odustao od kandidature.

- Točno je da su mi namijenili peto mjesto, ali to nije bilo u skladu s našim dogovorom kad sam se učlanio u HDSSB. Tada su od mene očekivali da svojim političkim imenom pridobijem ljude za treći mandat stranke za koji su tada pretpostavljali da im 'visi'. Prije nekoliko dana su me obavijestili da ima nekih promjena na listi i da su me svrstali na peto mjesto, a odgovorio sam im da nema nikakvih razloga odustati od starog dogovora. Sutradan su u Zagrebu predali izborne liste bez mojeg imena! - priča Gordan Matković.

Šišljagić objašnjava da je Matković trebao biti na listi iza njega, Krešimira Bubala, Dinka Burića i Ivana Drmića, a ispred Zorana Vinkovića. 

- Bio je nezadovoljan, premda mu je ta pozicija osiguravala ulazak u Sabor. Žao mi je što je odustao - kaže Šišljagić.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message