Obavijesti

News

Komentari 241

HDZ je objavio deveto propalo obećanje SDP-a: Zaposleni...

HDZ je objavio deveto propalo obećanje SDP-a: Zaposleni...
1

Milanovićeva politika je propala. Hvale se da stvaraju '500 radnih mjesta svaki tjedan' i da Hrvatska raste! Hrvatska raste, ali u krivom smjeru, navodi HDZ

VIDEO

U HDZ-u su u srijedu nastavili odbrojavanje, kako ističu, 'propalih obećanja SDP-a, rekavši da je  "unatoč turističkoj sezoni i sezonskom zapošljavanju, u srpnju ove godine broj zaposlenih u Hrvatskoj bio na najnižoj srpanjskoj razini u posljednjih 15 godina!".

 'Deveto SDP-ovo propalo obećanje' je da će do kraja mandata Milanovićeva Vlada "znatno smanjiti stopu nezaposlenosti, odnosno povećati stopu zaposlenosti“, priopćeno je danas iz HDZ-a.

Podsjećaju kako je istina da je "unatoč turističkoj sezoni i sezonskom zapošljavanju, u srpnju ove godine broj zaposlenih u Hrvatskoj bio na najnižoj srpanjskoj razini u posljednjih 15 godina, prema podatcima Hrvatske gospodarske komore (HGK), 24. kolovoza, 2015." 

A prema podacima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, u samo mjesec dana - u razdoblju od 28. rujna do 28. listopada 2015. godine, posao je izgubilo 16.271 građana! (hzz.hr).  dodaju iz HDZ-a.

"Milanovićeva politika je propala. Hvale se da stvaraju '500 radnih mjesta svaki tjedan' i da Hrvatska raste! Hrvatska raste, ali u krivom smjeru.  Gospodarstvo je u kaosu. Građani su bespomoćni. Mladi ljudi zbog toga ispaštaju, svjedoci smo šokantne nezaposlenosti. U samo mjesec dana posao je izgubilo 16.271 građana! Neka Milanović ospori ove brojke ako može!", naveo je glasnogovornik HDZ-a Ivan Jabuka.

Iz HDZ-a ističu da hrvatskim građanima ne trebaju nova obećanja, već novo vodstvo koje će donijeti stvarne promjene te koje zna kako izvući Hrvatsku iz gospodarske krize i vratiti dostojanstvo, vjeru i optimizam građana u bolje sutra!

U odbrojavanju Top 10 neispunjenih obećanja Milanovićeve Vlade iz HDZ-a su jučer naveli, pod broj 10,  "SDP-ovo propalo obećanje da će 'povećati potencijal za nove investicije, i domaće i inozemne'.

No, istina je da je "ukupan iznos izravnih stranih ulaganja u Hrvatsku u prvoj polovici 2015. godine bio, prema podatcima Hrvatske narodne banke (HNB), 45 posto niži nego u istom razdoblju prošle godine (HNB.hr, 14. listopada, 2015.)", zaključuju iz HDZ-a.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 241
VIDEO

Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'
HOROR U VRAPČU

Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'

Nesretnu ženu napao je u subotu u jutarnjim satima u domu na zapadu Zagreba. Uhićen je, a o motivima policija zasad ne želi spekulirati

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
'Imamo 76 ruku i bez zastupnika manjina': Tko je misteriozni žeton u slagalici nove Vlade?
DOGOVORILI SU VLADU?

'Imamo 76 ruku i bez zastupnika manjina': Tko je misteriozni žeton u slagalici nove Vlade?

Plus+ Domovinski pokret i HDZ s Vesnom Vučemilović imaju 75 ruku. Fali im jedna bez manjina. IZ DP-a tvrde da imaju i tu ruku