Obavijesti

News

Komentari 108

'HDZ je štetan eksperiment, uveli su političku krizu i kaos'

'HDZ  je štetan eksperiment, uveli su političku krizu i kaos'

Nositelj liste Narodne koalicije za VIII. izbornu jedinicu,  Željko Jovanović ustvrdio je na predstavljanju liste u Puli kako je Vlada HDZ-a i Mosta uvela kaos  i zaustavila reforme

VIDEO

Željko Jovanović ustvrdio je na predstavljanju liste u Puli kako je Vlada HDZ-a i Mosta uvela kaos  i zaustavila reforme. Riječ je, kako se čulo, o listi koja predstavlja ljude, program i siguran smjer za Hrvatsku koja će voditi pozitivnu izbornu kampanju predlažući konkretne poruke SDP-a i Narodne koalicije, ali pritom podsjećajući na sve ono loše što je napravila Vlada HDZ-Most.

"Vlada HDZ-a i Mosta u posljednjih je šest mjeseci uvela kaos, nered i političku krizu, zaustavila je reformu obrazovanja i pokušala privatizirati zdravstvo. Zato ćemo tijekom kampanje ukazivati na ove probleme te podsjećati građane na naš program" - kazao je Jovanović u Puli, dodavši kako SDP i Narodna koalicija nude siguran smjer, stabilnost, gospodarski rast, nastavak reforme obrazovanja, zdravstvo dostupno svima i poštivanja prava svih.

HDZ je, kako je rekao, "štetan eksperiment uz kojeg su vezani kaos i nered, politička kriza, zaustavljanje reforme obrazovanja, pokušaj privatizacije zdravstva i smanjivanje zdravstvenih prava, cenzura i gušenje slobode medija i prava manjina".  To je jasna diferencijacija i po tome građani trebaju odlučiti kome dati svoj glas, a ne opterećivati se ustašama i partizanima, iako uvijek treba imati na umu filofašističke mimohode i ustaški dernek u Kninu" - poručio je Jovanović. 

Ustvrdivši kako je Milanovićeva Vlada ostavila trag, kako na kurikularnoj reformi, tako i na svemu što bi hrvatsko obrazovanje trebalo odvesti u 21. stoljeće, Peđa Grbin je istaknuo kako "iza SDP-ove Vlade ostaju zgrade, učionice i superračunala na kojima će naši studenti raditi". "Kada govorimo o zdravstvu, ne govorimo samo o bolnicama, nego o listama čekanja koje nakon četiri godine skraćivanja opet rastu. Bilo je dovoljno šest mjeseci ministra Nakića da se dug u zdravstvu poveća i da liste čekanja porastu" - ustvrdio je Peđa Grbin.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 108
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu