Obavijesti

News

Komentari 342

HDZ: Riješit ćemo se agonije; HNS: Vlada odlično radi posao

HDZ: Riješit ćemo se agonije; HNS: Vlada odlično radi posao
3

HDZ je zadovoljan datumom izbora. Kažu da je Hrvatska u agoniji koju treba riješiti. HNS kaže da Hrvatska raste i da oni jedva čekaju da nastave taj dobar posao

VIDEO

Ako je to 8. studeni, moram priznati da sam jako zadovoljan, rekao je u ponedjeljak šef HDZ-a Tomislav Karamarko prije nego što je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović službeno objavila datum parlamentarnih izbora.

Što prije budu izbori prije ćemo se riješiti ove agonije, dodao je.

- Hrvatska je u agoniji. Gospodarstvo propada, ljudi iseljavaju, sve manji je broj radnih mjesta, imamo sad i migracijsku krizu. Prema tome, moramo reći dosta - rekao je Karamarko.

"Naša je koalicija spremna za izbore"

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

HNS je spreman za izbore, naša koalicija je spremna za izbore, Vlada je odradila odličan posao, to se vidi, Hrvatska raste i mi jedva čekamo da nastavimo taj dobar posao na dobrobit svih u Republici Hrvatskoj – saborski zastupnik i glasnogovornik HNS-a Igor Kolman.

Premijer Zoran Milanović je u ponedjeljak rekao kako su oni spremni za 8. studeni. 

- Ja sam rekao da može i 22. studeni, nakon Vukovara, no sve što je u skladu sa zakonom je dobro. Mislim da HDZ-u odgovara 8. studeni jer gube neku prednost koju su imali. Mi ih stižemo i stići ćemo ih - rekao je Milanović.  

IDS: Bitno je da je datum izbora u okviru ustavnih rokova

Datum izbora komentirao je i IDS.

- Nama u IDS-u je bitno da je datum u okviru ustavnih rokova. IDS je spreman i za izbore i za kampanju, a pogotovo za prezentaciju svog programa koji se temelji na decentralizaciji kao najučinkovitijem modelu gospodarskog razvoja. Uglavnom, što prije to bolje, jer svaki izbori usporavaju normalno funkcioniranje zemlje, a tema i problema je toliko da ih treba brzo i učinkovito rješavati - kaže Boris Miletić, predsjednik IDS-a. 

Datum im odgovara

Drago Prgomet, koji će na parlamentarne izbore izaći zajedno s MOST-om Bože Petrova, rekao je u da im datum parlamentarnih izbora 8. studenog odgovara, ali i kako je dobro da se sa izborima ne odugovlači. 

Predsjednica ORaH-a Mirela Holy izjavila je u ponedjeljak da im je drago da je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović odlučila da parlamentarni izbori budu 8. studenoga kako su joj, rekla je, i sugerirali zato što smatraju da bi bilo štetno za društvo da se izbori približe datumu Dana sjećanja na žrtvu Vukovara.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 342
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag