Obavijesti

News

Komentari 48

HDZ zvao inspekciju: Kriza u Holdingu zbog Kojićeve žene

HDZ zvao inspekciju: Kriza u Holdingu zbog Kojićeve žene
3

Probem je nastao zbog zahtjeva Daniele Franić koja zahtjeva da u Holdingu dobije ugovor na neodređeno, tj. da ostane u radnom odnosu kao što je bila i dosad

VIDEO

U Zagrebačkom holdingu nova Uprava nema već tri tjedna ugovore zbog velike svađe pročelnika za financije Slavka Kojića i članova Nadzornog odbora Mirne Šitum i Vladimira Ferdeljija. Danas je HDZ pozvao inspekciju rada u Holding jer pet novih članova uprava nema ugovore.

- Rade protuzakonito - rekao je HDZ-ov Mario Župan.

Problem je nastao zbog zahtjeva Daniele Franić koja je nakon uhićenja Slobodna Ljubičića vodila Holding. Franić je izabrana i u novu upravu kao članica za pravna pitanja. Potvrdila nam je da ona zahtjeva da dobije ugovor na neodređeno, tj. da ostane u radnom odnosu kao što je bila i dosad. Nadzorni odbor na čelu sa Mirnom Šitum cijeloj novoj upravi nudi menadžerske ugovore, na mandat od četiri godine, ali uz velike otpremnine ukoliko budu smijenjeni. Ne želi sa Franić raditi iznimku.

-To nema nikakve logike. Ne traži ništa više nego je imala, razina prava je u konačnici čak i jednaka - kaže Slavko Kojić, suprug Daniele Franić, ali istovremeno i član Skupštine Zagrebačkog holdinga. Kojić i Švaljek su birali novu upravu zajedno sa Nadzornim odborom.

Slavko Kojić se žestoko posvađao s članom Nadzornog odbora Vladimirom Ferdeljijem oko ugovora za Franić.

Ako ne budu htjeli pristati, raspustit ćemo Nadzorni odbor i staviti ljude koje će raditi - rekao je Kojić koji kaže da ga podupire i Švaljek.

Promjena Nadzornog odbora opet znači određeno vrijeme ,a Uprava i dalje ne bi imala ugovore.

Predsjednica Nadzornog odbora Holdinga Mirna Šitum rekla je da su članovi Nadzornog odbora jednoglasno donijeli odluku da svi članovi uprave imaju menadžerske ugovore i da su ih dali članovima uprave na potpis. Kaže da se i Franić javila na natječaju za poziciju za koju je predviđen menadžerski ugovor.

Daniela Franić kaže da se možda ne bi ni javila da je znala da će nuditi samo menadžerski ugovor. Smatra da je odradila težak posao u Holdingu kada su uhićeni i predsjednik uprave i zamjenik i da želi zadržati svoj ugovor.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa