Obavijesti

Promo sadržaj

Herbal Therapy: Pomozite svom zdravlju uz prirodu

Herbal Therapy: Pomozite svom zdravlju uz prirodu
4

Herbal Therapy je brend čiji su proizvodi originalni, kvalitetni, inovativni i prije svega 100 % prirodni

Ono što ih čini posebnim je glavni sastojak njihove linije proizvoda, a to je ulje konoplje koja je prava mala riznica dragocjenih tvari.

Masažni gel od konoplje svoju učinkovitost pronalazi kod problema sa koštano mišićnim sustavom, bolnim zglobovima, kralježnicom, tetive i proširene vene. Zbog svojih iznimnih sastojaka kao što su ulje konoplje, kesten, gavez, arnika, kamfor, eukaliptus, svoju učinkovitost pronalazi kod problema sa koštano mišićnim sustavom, bolnim zglobovima, kralježnicom, tetive i proširene vene. 

Herbal Therapy linija obuhvaća i Regenerirajuću mast konoplje koja učinkovito pomaže kod psorijaze, dermatitisa, ekcema, svrbeži i ljuštenja kože. Smanjuje pojavu suhih i grubih mjesta na koži, te ljuštenje kože u području ruku, laktova, koljena i stopala. 

U svom asortimanu nudimo i eko Ulje konoplje koje sadrži idealan omjer omega-6 i omega-3 masnih kiselina, svih 20 aminokiselina, vitamin E, karoten, fitosterole, fosfolipide i brojne minerale. mOno nalazi svoju primjenu u regulaciji šećera, krvožilnog sustava, regulaciji metabolizma, poboljšava krvnu sliku, imunitet i u ublažavanju simptoma menopauze.

Svakodnevnom konzumacijom ulja od konoplje možemo djelovati detoksikacijski na svoj organizam, uklanjati štetne tvari iz organizma i obnavljati stanice organizma.

U bogatoj paleti naših kvalitetnih proizvoda nalazi se i kolekcija za njegu lica,  tijela i kose. Birajmo zdravo jer koža sve pamti !    

Naši proizvodi su visokokvalitetni i potpuno sigurni, čemu svjedoči činjenica da ih mogu koristiti djeca starija od 3 godine. 

  • 100% HALAL
  • 100% PRIRODNO
  • 100% VEGANSKO
  • 100% RUČNO RAĐENO

POTRAŽITE NAS U LJEKARNAMA !

Za stručno savjetovanje kontaktirajte nas na: 01/5623-888

www.herbal-therapy.hr
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura