Obavijesti

News

Komentari 98

Nestala cura obitelji je poslala zadnju poruku: "Volim vas!"

Nestala cura obitelji je poslala zadnju poruku: "Volim vas!"
40

Potraga za nesretnom djevojkom koja je u srijedu pala u rijeku Orljavu nastavljena je danas. Podignuta je brana kako bi se spustio vodostaj rijeke i olakšala potraga

VIDEO

Pretražili smo područje oko slapa. Radi se o vrlo složenoj potrazi jer je voda na tom mjestu vrlo brza i vodostaj je visok. Evidentno je da tražimo tijelo jer nakon toliko vremena od samog pada u vodu nema nikakvih izgleda da je djevojka živa, rekao nam je pročelnik požeške stanice HGSS-a Dario Švajda

NENO.hr

Potraga za nesretnom djevojkom nastavljena je i danas. U 8 sati je održan koordinacijski sastanak policije i HGSS-a. Na terenu su vatrogasci, policija, HGSS. Iz Osijeka su došli profesionalni ronioci. Pretražuju rijeku Orljavu s lijeve i desne strane, do 5 km nizvodno. Također, podignuli su branu kako bi snizili vodostaj rijeke i tako olakšali potragu za djevojkom. No, nisu pronašli tijelo pa su je ponovno spustili.

Ivica Galović/PIXSELL

- Poduzimamo sve potrebne radnje. Intenzivno tragamo za nestalom djevojkom. I dalje utvrđujemo činjenice koje su prethodile padu u Orljavu. Same okolnosti i dalje su nerazjašnjene - rekli su nam u PU požeško-slavonskoj.

Podsjetimo, na brani kod rijeke Orljave u Cerničkoj ulici u Požegi u srijedu navečer mladić A.P. (20) i državljanka BiH Aldina Porić (18) upali su u rijeku. Dečko je uspio izaći iz rijeke i odvezla ga je Hitna pomoć. Doznajemo da je pušten na kućnu njegu. 

Ivica Galović/PIXSELL

Djevojka je navodno ostala zarobljena ispod slapa. Na teren su izašli GSS-ovci, ronioci, policija, vatrogasci.  Oko 22 sata potraga je obustavljena. Djevojka nije pronađena. Ispod mosta je pronađen samo njezin ruksak.

Aldinini prijatelji otkrili su nam kako je djevojka samo nekoliko minuta prije pada u rijeku majci, dvjema sestrama i polubratu poslala poruku u kojoj je napisala da ih voli te da joj nedostaju.

Nacionalna evidencija nestalih osoba objavila je u četvrtak profil Aldine Porić. Djevojka je rođena 19. srpnja 1996. u Bihaću (BiH). Živi u Požegi u Ulici Svetog Roka 76. Visoka je 165 cm, ima ravnu smeđu kosu, velike smeđe oči i okruglo lice. U trenutku nestanka na sebi je imala ljubičastu pernatu jaknu, crnu košulju, sive traperice i bijelo-roza Nike tenisice.

U posljednjih 15 godina na ovom mjestu dogodila su se četiri smrtna slučaja. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 98
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa