News

Komentari 169

Propucani mladić nije policajac, navijač je Hajduka. Stabilno je i mogao bi iz bolnice za par dana

Propucani mladić nije policajac, navijač je Hajduka. Stabilno je i mogao bi iz bolnice za par dana

U izvještavanju o posljedicama izgreda Torcidaša sinoć u Desincu došlo je do nesporazuma u komunikaciji novinara i kirurga te se ispostavilo da propucani muškarac nije policajac, već navijač, objavila je Hina

Mladić koji je prostrijelnu ranu desne potkoljenice zadobio u izgredu navijača Hajduka u subotu u Desincu, dobro se oporavlja na traumatologiji karlovačke Opće bolnice i za sada se ne očekuju komplikacije, doznaje u nedjelju Hina u toj bolnici. No u prvoj verziji Hina je objavila kako se radi o policajcu što smo objavili i mi na našem portalu. Hina se potom ispravila i ispričala na pogrešci. Propucani mladić koji leži u karlovačkoj bolnici je navijač Hajduka, a ne policajac.

POGLEDAJTE VIDEO:

- U izvještavanju o posljedicama izgreda Torcidaša sinoć u Desincu došlo je do nesporazuma u komunikaciji novinara i kirurga, te se ispostavilo da mladi muškarac s prostrijelnom ranom potkoljenice nije policajac već navijač Hajduka s područja Splita - piše Hina.

Pogledajte video kaos na A1

Javio se i DORH

Zagrebačka policija u priopćenju na službenim stranicama objavila je kako je u neredima došlo do ranjavanja, najvjerojatnije od vatrenog oružja, dvojice koja su, ciriramo objavljeno izvješće policije, 'neposredno sudjelovala u napadu na policijske službenike.' Isto je objavio i DORH u svom priopćenju u kojem navode da su ranjena dva navijača.

Dežurni karlovački kirurg Suad Crnica rekao je za Dnevnik HTV-a kako nije jasna uloga propucanoga u neredima i da on tvrdi da je slučajna žrtva propucavanja. Pacijent je stabilno je. Ima prostrjelnu ranu potkoljenice. Prema njegovoj procjeni, pacijent će vjerojatno s bolničkog liječenja biti otpušten za dva ili tri dana, ovisno o razvoju bolesti.

- Mladić nije bio operiran, riječ je o primarnoj obradi rane. Budući da je riječ o prostrjelu nije bilo ni šivanja, već smo samo očistio prostrijeli kanal, ostalo se drenira - rekao je Crnica 

Podsjećamo, nakon derbija Dinama i Hajduka na Maksimiru izbili su veliki neredi.

Torcida iz protesta nije ušla na stadion jer im, kako tvrde, iz Dinama nisu dali da unesu transparente. Pri povratku u Split kaos je nastao na autocesti između Zagreba i Karlovca.

Policija tvrdi da je više od 1000 torcidaša namjerno stalo kod odmorišta Desinec i blokiralo autocestu. Potom je, tvrdi policija, više stotina huligana napalo policiju koja je uzvratila vatrenim oružjem.