Obavijesti

News

Hippy garden i ansambl LADO u lijepoj modnoj priči

Hippy garden i ansambl LADO u lijepoj modnoj priči
5

Čuvari hrvatske kulturne baštine Ansambl LADO i modni brend Hippy Garden predstavljaju lijepu modnu priču. Ususret dosad najvećem nastupu Lada u zagrebačkoj Areni

VIDEO

Čuvari hrvatske kulturne baštine Ansambl LADO i modni brend Hippy Garden predstavljaju lijepu modnu priču. Ususret dosad najvećem nastupu Lada u zagrebačkoj Areni, dizajnerica Đurđica Vorkapić i njezin brend “From Croatia with Love” predstavljaju limitiranu kolekciju T-shirt majica i tenisica s prepoznatljivim motivom licitarskog srca i potpisom Lada.

Prava hrvatska kulturno – modna priča zasigurno će razveseliti mnoge ljubitelje tradicionalnih motiva predstavljene u suvremenom ozračju. Inspirirajući i prepoznatljivi motivi izvrsno su se uklopili i povezali modu i kulturnu baštinu.
 
“Prekrasna je poveznica brenda ”From Croatia with Love “ s Ansamblom LADO, mišljenja sam da je to najljepši i najpozitivniji način povezivanja hrvatske tradicije s modnim izričajem!”- izjavila je dizajnerica Đurđica Vorkapić. 

Do sada najveći hrvatski koncert predstavnika najljepše hrvatske glazbene i plesne tradicije pod imenom Čuvajmo naše blago očekuje nas u subotu, 3. lipnja u 20 sati. Posjetitelji će po prvi puta u Zagrebu imati prilike uživati u najmodernijoj glazbeno- scenskoj čaroliji kad je Ansambl LADO u pitanju koji će na do sada najvećoj hrvatskoj pozornici kulture predstaviti potpuno novi cjelovečernji program Ispod duba stoljetnoga. 

Limitirana kolekcija majica i tenisica može se kupiti uz upit na mail organizatora marina@high-level.hr te na Hippy Garden web shopu

Ulaznice za nastup ansambla LADO u Areni Zagreb, 3. lipnja u 20 sati, a čiji su partneri HEP i Pevec mogu se kupiti u sustavu Ulaznice.hr i Eventim.hr. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...